Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Motorola DEFY

În acest review, voi scrie despre cel mai nou telefon mobil de la producătorul Motorola este Motorola Defy. Acesta seamănă mult la exterior cu modelul Atrix, iar ca specificaţii este puţin mai slab decât Atrix (ecran mai mic, rezoluţie şi memorie internă ceva mai mică). Acest Defy, a fost lansat în septembrie anul trecut, şi-l vedem deja pe piaţa telefoanelor mobile din România. Are un preț bun Vezi prețul special de azi (în în funcţie de culoare, negru sau alb). Defy este primul smartphone de la Motorola cu ecran de tip Gorilla (oferă o protecţie superioară împotriva posibilelor zgârieturi).

Poze

Ce conţine pachetul

În mână

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri, are un ecran destul de mare de 3,7 inci la 480 cu 854 pixeli, memorie internă de 2GB, suportă carduri microSD de până la 32 GB, GPRS şi EDGE clasa 12, 3G, Wi-Fi pentru reţea sau Internet acasă (dai ai router wireless) sau în oraş (depinde de locaţii), conectare USB, cameră de 5MP cu autofocus, sistem de operare Android versiunea 2.1 (poate fi upgradat la 2.2 Eclair), tastatură Qwerty, procesorul este de 800MHz, şi vine în două culori (alb şi negru).

Ca minusuri, Defy ar fi putut avea clasa GPRS-ului şi EDGE-ului mai mare, iar autonomia bateriei putea fi la fel mai mare (are 6-8 zile în stand-by şi 5 ore de convorbiri).

Alte caracteristici speciale pe care nu le-am menţionat mai sus sunt: radio FM, scoate poze de până în 2592 cu 1944 pixeli şi are aplicaţii pentru site-uri de socializare gen facebook, MySpace etc.

Alternativă la acesta de la HTC

Până va fi pe stocul, dacă nu mai aveţi răbdare puteţi opta pentru modelul HTC Desire de la HTC, care vine în trei culori alb, maro şi negru cu preţ cuprins între 1.699-1799 lei. Varianta pe alb este cea mai ieftină iar cea pe negru cea mai scumpă.

HTC desire în mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Din punct de vedere al specificaţiilor cele două sunt foarte asemănătoare, numai că procesorul este de 1GHz şi memoria RAM puţin mai mare.

Concluzie

Acest telefon mobil Motorola Defy are un preţ competitiv, mai ieftin decât un Sony Ericsson sau Nokia, arată bine şi cel mai important lucru, are Android. Nu am înţeles de ce  modelul pe alb este mai scump decât cel pe negru, amândouă având aceleaşi specificaţii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu