Motorola Defy Mini XT320

Un telefon foarte bun e acest Motorola Defy Mini XT320 și aș putea spune că nu diferă foarte mult față de alte modele de Defy cum e Defy simplu. Chiar dacă cei de la Google au achiziționat Motorola acest lucru încă nu se vede deoarece telefoanele Motorola arată tot așa și încă nu se prezintă la fel de bine pe partea de design ca și modelele Nexus. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu e deloc scump.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine, iar în poza a doua e prezent meniul. Se poate observa că e vorba despre sistemul de operare Android versiunea 2.3 și poate că pe viitor o să fie disponibilă varianta 4. Culoare modelului din aceste poze e neagră, dar s-ar putea ca pe viitor să fie disponibile și modele pe alb ori alte culori.

Telefonul
Ecranul e măricel

Specificaţii tehnice

Defy Mini are un procesor de 600 megaherți făcut de Qualcomm și din această cauză cred că OS-ul va funcționa mai mult decât decent. Are memorie internă de 12 de mega, dar aceasta poate fi extinsă cu un card de maxim 32 de giga. Ecranul e unul măricel de 3,2 inci și are o rezoluție decentă. Are suport 3G și are chiar și GPS, și de aceea va putea fi folosit ca GPS.

Păreri pro şi contra

Pro: e smartphone; garanția poate fi mărită la mai mult; vine cu numeroase porturi cum ar fi wi-fi și bluetooth; are capabilitate de player, iar radio FM e o caracteristică suportată; camera e una capabilă și are bliț care vă va ajuta să realizați poze de calitate superioară pe timp de noapte ori când e lumină slabă; are chiar și cameră secundară care vă va ajuta la convorbirile 3G; are Android Market (adică Google Play); bateria ține destul de mult deoarece sistemul nu consumă mult și hardware-ul nu e unul de top; ecranul are Gorilla Glass 😉 .
Contra: la acești bani nu știu dacă există un minus.

Concluzie

Acesta e un telefon foarte bun care e comparabil cu HTC Explorer A310e din punct de vedere al caracteristicilor și al prețului. Eu zic că e un telefon numai bun pentru acele persoane care vor un telefon simplu și ușor de folosit. Din preview-ul de alături vă puteți face o opinie despre cum arată telefonul și despre ce poate.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Motorola Defy Mini XT320”

  1. Mini 2 deoarece are procesor de 800 MHz și memorie internă de 4 GB. Chiar și acest Galaxy Gio e o alegere bună însă are doar 158 MB memorie.

  2. Buna!Am si eu un motorola defy mini si din senin s-a bocat. I-am scos bateria si cand il pornesc imi apare logo-ul cu motorola si ramane asa.Va rog sa ma sfatuiti ce sa-i fac.Multumesc

Comentariile sunt închise.