Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Motorola A853 Milestone

Acest telefon mobil Motorola A853 Milestone Black este unul dintre cele mai populare telefoane mobile cu Android de la Motorola. Costă undeva la 1190 lei și îl recomandă prezența sistemului de operare Android versiunea 2.1, cardul de 8 giga cadou, camera de 5 megapixeli, tastatura culisantă, rezoluția mare a ecranului și ecranul mare de 3,7 inci. Poate pentru unele persoane acest telefon este depășit deoarece nu are procesor dual core, dar cei care tastează mai mult îl vor aprecia datorită faptului că vine cu o tastatură completă. O alternativă cu tastatură QWERTY este Motorola Milestone 2.

Poze

Pornit

Oprit, din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Motorola A853 Milestone este un telefon inteligent cu ecran senzitiv, tastatură pe ecran și culisantă. Se poate conecta la rețele 2 și 3G, nu este dual SIM, dar are un procesor bun de 550 megaherți și are Android instalat.
Este negru și greutatea este undeva la 165 grame, deci este una modică.
Pe partea de memorie stă destul de bine deoarece are inclus în pachet un card de 8 giga și suportă maxim 32 de giga ca și card de tip microSD.
Ecranul este unul de 3,7 inci cu o rezoluție de 480 pe 854 pixeli și suportă funcția pinch to zoom.
Are A-GPS, GPRS clasa 12, bluetooth, wireless, micro USB și port jack.
Camera foto poate face poze de până la 5 megapixeli, adică cu rezoluții maxime de 2592 pe 1944 pixeli. Are bliț dual LED integrat, iar rezoluția video este 720 pe 480 pixeli, deci nu filmează HD.
Bateria este una de 1400 mAh și are o autonomie destul de bună.

Păreri pro și contra achiziției

Pro: Motorola A853 Milestone este un telefon de calitate marca Motorola, are sistem de operare Android, un ecran destul de mare, tastatură culisantă, cameră de 5 megapixeli cu LED,
Contra achiziției ar fi prețul cam mare.

Concluzie

Acest telefon mobil Motorola A853 Milestone Black este unul destul de bun și va fi apreciat de cei care tastează mult mesaje și pe Internet deoarece vine cu tastatură care glisează (pe lângă tastatura cu care vine sistemul de operare și apare pe ecran). Eu îl apreciez deoarece este făcut de un nume – Motorola – are hardware bun, vine cu un cadou (card de 8 giga) și are instalat una din versiunile actuale de Android (există o sumedenie de aplicații și jocuri pentru acest sistem de operare mobil).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu