Monster Beats Solo by Dr. Dre

Pentru cei pasionați de branduri și de muzică am o recomandare – căștile Monster Beats Solo by Dr. Dre. Sunt printre cele mai frumoase căști de pe piață, iar calitatea sunetului e superioară. Singurul lucru oarecum deranjant la ele e faptul că au un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e pentru oricine, dar vă asigur că merită. Sunt cu fir și cred că era important de menționa acest aspect deoarece există și modele fără, dar acelea costă ceva mai mult și trebuie încărcate periodic.

Poze

Monster Beats by Dr. Dre vine pe mai multe culori cum ar fi alb, negru sau roșu, dar cele albe se pare că au priză la public. Deci, dacă deja ai un dispozitiv cu Beats Audio cum ar fi un telefon HTC ori un laptop HP atunci ai neaparată nevoie și de aceste căști care vor face sunetul mai fidel, deci mai calitativ.

Căștile
Împachetate

Specificaţii tehnice

După cum ziceam, acestea sunt căști cu fir și au microfon. Are un dispozitiv numit ControlTalk care conține microfonul, dar și niște butoane pentru a accesa muzica ori hands-free. Acest dispozitiv e unul situat pe fir și nu e o telecomandă. În opinia mea sunt ușor de deosebit de modele replica, iar dacă le luați de aici atunci aveți garanția că ați cumpărat căști originale.

Păreri pro şi contra

Probabil că pentru unii singurul minus e prețul, însă când e vorba despre Beats cred că nu mai contează prețul. Aspectele pozitive sunt faptul că pot fi utilizate alături de dispozitive care sunt semnate Beats, dar și cu dispozitive non Beats, deci normale care au mufă de căști; arată formidabil, iar modelul pe alb mi se pare cel mai atractiv vizual; sunetul e de o calitate superioară, iar bass-ul e nemaipomenit.

Concluzie

Numai cuvinte de laudă pentru Monster de la Dr. Dre. Aceste căști nu sunt doar un accesoriu vestimentar, ci sunt și utile datorită fidelității sunetului oferit, însă ar fi bine să nu dați muzica/bass-ul la maxim că după aceea nu mai deosebiți sunetul făcut de aspirator de muzică. Recomandarea doctorului. 😉

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Monster Beats Solo by Dr. Dre”

  1. E interesant cum un personaj care are diplomă de medic stomatolog a ajuns să facă dispozitive hi-tech sau mai bine zis să le semneze. Și Costi Ioniță e tot un astfel de personaj și sincer pe amândoi îi respect pentru muzica lor.

Comentariile sunt închise.