LG DM2350D-PZ

Un ecran de dimensiuni mari care e atât televizor cât şi monitor este modelul de monitor/TV LCD LG DM2350D-PZ. Acesta este unul destul de bun din punct de vedere al specificaţiilor şi are un design pur şi simplu elegant. Se adresează celor care se mai uită la TV dar folosesc şi un PC şi de aceea ar dori să economisească şi bani şi spaţiu. Dacă credeţi că nu puteţi opta pentru acesta modelul LG M2780D-PZ ar fi o alegere mai ieftină şi cu diagonală mai mare dar nu este la fel de performant ca şi acesta. Un model destinat gaming-ului este modelul LG E2370V-BF care costă mult mai puțin decât acesta dar nu are Tuner TV. Însă dacă doriţi acest model şi nu altul trebuie să ştiţi că are un preț bun Vezi prețul special de azi »  deci nu are un preţ prea accesibil dar corect.

Poze

Pachetul
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Nu vine cu ecran LED dar este unul LCD cu LED backlight deci aproape cam acelaşi lucru. Imaginea este una HD Full HD la o diagonală generoasă de 23 de inci iar ca să vă faceţi idee aceasta reprezintă circa 58 cm. Rezoluţia este una Full HD de 1920 cu 1080 pixeli iar împreună cu porturi HDMI fac ca acesta să fie un ecran bun pentru filme, jocuri şi altele. Imaginea are un aspect 16 pe 9 cu un timp de răspuns bun de 5 ms.

Contrastul dinamic e de 5 milioane la 1 iar cel tipic de 1.000 la 1, deci exact cât are şi un ecran LED. Mai are un unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi 170 pe orizontală, o luminozitate de 250 cd/mp şi vine cu o mulţime de porturi: D-Sub (intrare PC), SCART, două intrări HDMI, Component, intrare audio PC, Composit, RCA Audio In, Opical Out, ieşire audio şi USB 2.0. Ca şi facilităţi, acest DM2350D-PZ are două boxe integrate de 5 W fiecare, tuner TV DVB-T/C, Pal, SECAM şi montare VESA de tip 75 cu 75 mm. Deci piciorul/standul este detaşabil pentru ca acesta să poate fi pus pe un perete şi de a economisi şi mai mult spaţiu.

Ca şi caracteristici specială, acesta este compatibil 3D. În pachet bineînţeles aveţi inclusă şi o telecomandă că doar e şi televizor.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Are toate caracteristicile necesare pentru a fi un gadget reuşit şi ideal pentru ca imaginea să fie excelentă. Ca minus ar putea fi timpul de răspuns care dacă era de 2 ms, ar fi fost ideal pentru cei care au o consolă dar şi aşa este destul de bun.

Concluzie

Acest LCD LG DM2350D-PZ este o alegere inteligentă în special că este un gadget 2 în 1 şi vine cu preţ bun raportat la performanţele sale.

Te-ar mai putea interesa