Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Monitoare LCD ieftine sunt monitoarele refurbished

Când eşti pasionat de filme ai nevoie de un monitor LCD ieftin cu diagonală de minim 18,5 inci, să fie LED LCD şi cât mai ieftin. Mulţi vânează monitoare LCD ieftine, dar puţini reuşesc să-şi cumpere unul fără a fi păcăliţi, în sensul că se găsea mai ieftin în altă parte.

Poze cu modele preferate

Sunt multe mărci producătoare de monitoare ieftine, dar eu le prefer pe cele de la Benq. Modelele mele preferate de la Benq sunt G2222HDL (cu ecran lat de 21,5 inci) şi GL940M (de 18,5 inci şi costă 429 lei) deoarece au diagonale şi preţuri medii.

Poze

Acer G195HQVb 18.5 inci la preţ de 379 lei

Lateral

Pe masă

G2222HDL de 21.5 inci

Desktop

Acasă

GL940M de 18.5 inci

Din spate

Lateral

Mărci preferate

Aici poți să găseşti orice ecran sau monitor LCD ieftin şi bun doreşti. Printre preferatele mele sunt cele de la LG & Sony, Samsung (B1930N) şi cel de la Benq (G2222HDL).

Refurbished sau resigilate

Dacă vrei să-l cumperi pe cel mai accesibil atunci trebuie să te orientezi către unul refurbished sau resigilat. Monitoarele resigilate sunt cu aproximativ 200 de lei mai ieftine şi merită dacă n-au defecte pentru că sunt ca noi.

P.S.: Ca diagonale cele mai căutate sunt cele de 18,5, 21,5 şi 24. Eu le prefer pe cele cu diagonală de 24 de inci pentru că dacă le conectezi la un laptop poţi savura un film la calitate maximă. Deci, astfel monitoare ieftine de tip LCD pot fi conectate şi la un netbook, nu doar la un PC obişnuit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu