Momax I Case Pro ICPSAI9100D1D

Dacă sunteţi în căutarea unei huse pentru actualul sau viitorul vostru smartphone atunci această husă Momax I Case Pro ICPSAI9100D1D pentru Samsung I9100 Galaxy S II Black e ideală deoarece e ieftină şi bună. Plus că pe lângă husă veţi primi şi o folie antireflex pentru display-ul telefonului. Oricum S2 mi se pare mai bun din multe puncte de vedere decât Iphone 4S şi în special la rigiditate. Dacă v-aţi cumpărat un I9100 Galaxy S2 şi doriţi să-i protejaţi spatele o astfel de husă Momax e numai bună. Am făcut referire doar la spate deoarece ecranul vine cu protecţie Gorilla Glass (Iphone 4 sau 4s nici nu are aşa ceva). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Câteva păreri

Această husă sau mai bine zis carcasă, e realizată pe margini dintr-o silicon pentru ca să amortizeze şocul în timpul căzăturii. Pe când spatele carcasei e dintr-un plastic transparent. Aceasta e rezistentă chiar şi la umiditate şi la temperaturi ridicate. Chiar dacă pare o husă rigidă, veţi avea acces foarte uşor la sloturile şi butoanele telefonului. Cred că mai sunt şi alte huse pe piaţă doar că acelea deservesc altor scopuri dar mai puţin protecţia telefonului împotriva şocurilor, motiv pentru care o recomand doar pe aceasta.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: protecţie superioară, ieftin, nu afectează design-ul telefonului în nici un fel, veţi primi chiar şi o folie anti-reflexie etc.

Minusuri: la un aşa preţ nu văd de ce nu aţi luat o astfel de măsură de precauţie.

Concluzie

Dacă va gândiţi să luaţi modelul pe alb (ca alternativă la iPhone 4 sau 4s), s-ar putea să apară chiar şi o husă pe alb. Oricum cu S2 aţi făcut alegere corectă şi spun asta datorită unor teste realizate de alţii.

Te-ar mai putea interesa