Mocasini și espadrile, pantofi Slip-On pentru bărbați și femei

Pantofii Slip-On sunt cea mai bună alternativă la pantofii cu șiret și pot fi de mai multe tipuri: mocasini, espadrile, sport, loafer. Construcția lor e relativ aceeași, doar că aspectul e diferit între pantofii pentru bărbați și cei pentru femei. Se vede din poza de jos că pantofii pentru dame sunt mai mici și mai joși. Mocasinii se potrivesc alături de blugi sau pantaloni scurți eleganți (excepție fac modelele sport), dar pantalonii lungi trebuie să fie slim fit.

Merită să verificați întreaga ofertă de pantofi de oraș de tipul Slip-On, pentru că pot fi mai multe tipuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În poza de sus am pus două modele care se potrivesc împreună, unul pentru El și altul pentru Ea. Prețurile sunt pentru fiecare buzunar, doar că cei din piele nu sunt pentru oricine. Eu vă recomand să consultați toată oferta pentru a vedea mai bine modelele disponibile și cred că veți găsi modelul dorit la un preț bun.

Mulți pantofi slip-on seamănă cu tenișii clasice doar că au elastic în partea superioară în loc de șireturi. Voi decideți care vi se potrivește mai mult pentru că are importanță și restul vestimentației. Aceștia pot fi purtați până la plaja, de unde puteți trece pe o pereche de șlapi.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe tipuri și forme de papuci și veți găsi cel puțin o pereche care să vă placă foarte mult. Aspectul și calitatea materialelor folosite depinde și de preț, deci nu ar trebui să vă zgârciți prea mult. Îmi plac cei realizați din piele, bumbac, dar și cele din material sintetic. Până la urmă fiecare tip de material oferă un aspect mai special și alegere se face în funcție de evenimentul la care vreți să participați.

Nu poți încălța orice pantofi când e foarte cald afară și condusul e mult mai plăcut cu niște pantofi lejeri care pot fi dați imediat. Espadrilele sunt alternativa perfectă la mocasini și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Mocasinii nu diferă cu mult de espadrile, doar că mocasinii sunt ceva mai eleganți.

Te-ar mai putea interesa