Mitsubishi MSZ-HJ35, aparat de aer condiționat cu filtru anti-praf

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi MSZ-HJ35 e unul realizat din materiale de bună calitate și prezintă specificații excelente. Compresorul acestui model are tehnologie DC Inverter pentru ca eficiența energetică să fie una ridicată. Are un design modern și compact care o să vă placă, iar telecomanda vine cu o interfață plăcută. Acesta e recomandat pentru suprafețe de până la 35 mp și dacă e necesar, alegeți variante mai mici cum e cea de 9000 BTU. Capacitatea de climatizare se alege în funcție de mărimea spațiului.

E unul dintre aparatele care vor crea o atmosferă plăcută în locuința voastră indiferent de anotimp pentru că are multe funcții de climatizare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se montează pe perete pentru că e un model clasic, pe când cele portabile stau pe podea și nu necesită instalare. Eu recomand acesta pentru că e silențios, eficient și are numeroase funcții. Cea de încălzire mi se pare foarte utilă pe timp de iarnă, dar și cea de dezumidificare pentru că în locuință se formează condens. Trebuie amintite și restul funcțiilor: ventilație, Econo Cool, autodiagnoză, mod silențios și auto-restart. Unele dintre acestea sunt standard, adică le vedem și la alte aparate de climatizare.

Păreri pro și contra

Capacitatea de încălzire e mai generoasă decât cea de răcire, și e de ajuns pentru o cameră sau chiar două. Aceasta e o modalitate ușoară de a răci locuința însă e recomandat să țineți puțin geamurile deschise pentru ca aerul cald să fie scos. Pe perioada sezonului rece, acest aparat încălzește rapid aerul din cameră și nu mai trebuie să stați în frig până ce se încălzesc calorifere. Sunt multe funcții care le veți putea folosi și există chiar și una care e silențioasă.

Mitsubishi MSZ-HJ35 nu include kitul de instalare care e necesar pentru a fi montat și nu costă mult. Trebuie specificat atunci când alegeți serviciul de montaj și puține branduri mai oferă acesta pentru că poate nu se potrivește kitul (distanță mai mare între unitatea internă și cea externă). Brandul e foarte important atunci când .

Te-ar mai putea interesa