Mitsubishi MSZ-HJ25, aparat de aer condiționat cu funcție Econo Cool

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi MSZ-HJ25 e ceva mai accesibil decât restul modelelor care pot fi folosite pentru suprafețe de 20-25 mp și care au un filtru anti-praf decent. Funcția Econo Cool face ca aparatul să fie mai eficient și veți obține o atmosferă plăcută chiar dacă alegeți o temperatură mai mare cu 2 grade, de exemplu. Astfel, veți economisi cu până la 20% la factura de energie și cred că sunteți interesați de acest aspect.

Se poate vedea din poza de jos că arată ca varianta mai scumpă care are o capacitate ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate fi folosit în multe situații și poate fi montat pe perete ca oricare alt model, doar cele portabile au o construcție diferită. Poate fi folosit chiar și pe timpul iernii deoarece are funcția de încălzire și capacitatea de climatizare e generoasă.

Filtrul său e unul cu mai multe roluri: anti-praf, anti-alergeni, anti-bacterian și deodorizant. Deci nu discutăm de un filtru clasic ci de unul cu mai multe roluri pentru ca voi să respirați un aer cât mai proaspăt.

Păreri pro și contra

Sunt prezente destul de multe funcții speciale care măresc funcționalitatea unui astfel aparat și vor fi de folos zi de zi. E echipat cu DC Inverter care menține consumul de energie constant indiferent că faza programului ales. Oricum, toate aparatele noi au o astfel de dotare și mai sunt și alte caracteristici speciale care au devenit standard. Beneficiază de funcție de auto-curățare care elimină umiditatea și praful de la interior pentru ca aparatul să rămână curat tot timpul, iar cea de Auto Restart memorează setările anterioare penei de curent, astfel că el va ști unde a rămas. Aparatul arată foarte bine instalat în sufragerie sau oricare altă cameră mai mare, iar kitul de instalare nu e inclus după cum a fost menționat.

Mitsubishi MSZ-HJ25 concurează alături de alte modele aflate pe piață și fiecare brand încearcă să ofere ceva diferit în acel buget. Chiar dacă nu are control prin WiFi, aparatul poate fi controlat ușor prin intermediul telecomenzii incluse.

Te-ar mai putea interesa