Mio Spirit 687 Full Europa

Acest sistem de navigaţie Mio Spirit S687 Full Europe mai este numit şi soluţia supremă pentru un spirit de călător.

Este un model nou de la Mio şi are un preț bun Vezi prețul special de azi →. O alternativă mai ieftină ar fi un GPS Mio Spirit S670.

Acest GPS vine cu cea mai modernă tehnologie de navigaţie pentru autovehicule şi e dotat cu module ca SmartRoutes şi Google Local Search. Un lucru important de ştiut e că are comptibilitate multimedia. Înainte de a porni la drum, Mio Spirit S687 vă oferă nişte rute pentru ca mai apoi să fie selectată ruta optimă. Deci, nu aveţi doar o singură rută, ci 4 din care o puteţi alege pe cea mai rapidă, ceam mai scurtă, cea mai economică şi cea mai simplă (ştiu că toate par a fi aceeaşi rută, dar nu e chiar aşa). Cu Mio Spirit S687 aveţi posibilitatea de a face actualizare la hărţi timp de 2 ani şi asta gratuit. Spirit S687 Full Europe este un GPS care are modulul Smart Routes care foloseşte o bază de date cu informaţii de la foarte mulţi şoferi pentru a optimiza ruta.

Lângă cutie


Acest GPS de la Mio vă monitorizează şi reţine stilul de a şofa şi vă oferă rute personalizate în funcţie de ce preferinţe aveţi… totul prin programul LearnMe Pro. GPS-ul poate fi utilizat pentru apeluri hands free atunci când e combinat cu un telefon. Deci, nu mai aveţi nevoie neaparat de o cască pentru a avea mâinile libere în timp ce vorbiţi şi conduceţi. Mio Spirit S687 are ntegrat serviciul sau serviciile MioMore pentru ca dumneavoastră să fiţi la curent cu cele mai recente buletine meteo.

Este şi un asistent la parcare deoarece are funcţia de asistenţă la parcare care afişează parcările disponibile pe o distanţă sau rază de 1 kilometru de la destinaţie. Benzile şi bifurcaţiile pot fi vizualizate şi în 3D, iar cu ajutorul funcţiei Lane Guidance vă aflaţi întotdeauna pe banda bună.

Cu Mio Spirit S687 puteţi să vă planificaţi călătoriile dinanite, chiar şi cu aplicaţia MioMore Desktop, şi astfel vă găsiţi rutele optime dinainte de a pleca în călătorie. GPS-ul are instalat şi un ghid de călătorie pentru oraşele mari care vă pune la dispoziţie liste cu atracţii turistice, locuri unde poate fi servită masa etc.

Designul meniurilor acestui GPS-ului este unul minimalist, iar folosirea Sat Nav şi Spirit QuickStart este foarte simplă. Are o tastatură QuickSpell care vă afişează instatnt sugestii pentru destinaţia care vreţi să o urmaţi. Cu Mio Spirit S687 aveţi posibilitatea de a închiria hărţile (pe 3, 7 sau 30 de zile) atunci când plecaţi într-o călătorie scurtă şi astfel economisiţi 80% din costul achiziţiei hărţii respective.

Are o cameră de supraveghere cu ajutorul căreia vă ajută să păstraţi viteza în limitele legale. Nu prea apuc să scriu totul despre acest GPS şi de aceea m-am gândit să pun o prezentare video.

În rândurile de mai jos sunt câteva date referitoare la specificaţiile tehnice.

Mio Spirit S687 vine cu un procesor Samsung de 400 megaherţi, are 128 de mega de RAM, Flash ROM de 4 giga şi slot MicroSD. Ecraul e de 5 inci, e de tip TFT şi are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Chipsetul acestui GPS este Sirfstar 3 cu Instant fix 2. Nu are conexiune pentru o antenă externă, dar are port audio video, bluetooth şi USB. Ca software are o hartă Full Europe, programul de navigare Spirit QuickStart. Greutatea acestui GPS este mică – 185 grame, iar bateria este de 720mAh. Pe partea multimedia are un difuzor, poate vizualiza foto şi reda video.

Ţi-ai lua un GPS Mio Spirit S687 Full Europe deoarece vine cu harta întregii Europe, este un model nou de la Mio, are un preţ mic, are multe funcţii utile şi care vă vor uşura călătoria. Deci, sistemul de navigatie Mio Spirit S687 Full Europe este unul luat în călătorie datorită faptului că este destul ca accesibil ca preţ şi te scuteşte de bătăi de cap.

Un comentariu la „Mio Spirit 687 Full Europa”

  1. ma intereseaza si pe mine un mio spirit 687 cu live tmc si functia trak…special pt camioane…dc ma poti ajuta dami un raspuns….multumesc

Lasă un comentariu