Mio Spirit S680 Full Europe

Un GPS nou de la Mio care costă puţin şi are la bord harta întregii Europe este acest sistem de navigatie Mio Spirit S680 Full Europe. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi vine ca o alternativă similară la S685, mai ieftină la S687 şi o alternativă cu harta întregii Europe la SS670.

Poze

Cutia
Conţinutul pachetului

Caracteristici principale

Mio S680 este un GPS cu ecran mare ca restul GPS-urilor de top. Ecranul lui 680 este unul de 5 inci şi vine cu funcţii premium de navigaţie. Cu Mio S680 puteţi obţine o selecţie de rute înainte de a porni la drum şi aveţi la alegere între patru rute care ar fi cea mai scurtă, rapidă, simplă sau economică. Vă dă posibilitatea să vă actualizaţi gratuit hărţile pe timp de 2 ani. Mio Spirit S680 foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de conducători pentru a găsi o rută optimă. Această funcţie se numeşte Smart Routes. O altă funcţie utilă este Learn Me Pro prin care GPS-ul monitorizeză stilul dumneavoastră de şofat şi vă oferă rute personalizate. Are o tastatură de tip Quick Spell prin care vă sunt oferite sugestii pentru destinaţia dumneavoastră. Foarte interesant e că aveţi posibilitatea d ea închiria hărţi pentru 3, 7 ori 30 zile şi puteţi economisi până la 80% din costul de achiziţie.

Specificaţii tehnice

Mio S680 vine cu un procesor de 400 megaherţi de la Samsung şi este un model 6443. Pe partea de memorie are 128 de mega de RAM, 2 giga de flash ROM şi posibilitatea extinderii memoriei prin carduri microSD. Ecranul este de 5 inci şi are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli ca restul GPS-urilor. Display-ul este un TFT cu capabilităţi touch. Mio S680 vine cu un cip SirfStar 3 cu InstantFix3 şi nu are conexiune de antenă externă, dar pe partea de conectivitate are USB. Pe partea de software are instalată harta întregii Europe şi de aceea îi zice Full Europe. Este un GPS mic şi o greutate redusă de sub 200 de grame, adică de 185 de grame. Bateria ţine destul de mult deoarece are la bord un acumulator de 720 mAh de tip Litiu Ion. Trebuie să ştiţi că are un difuzor incorporat şi are 20 de canale GPS… ca o caracteristică specială.

Păreri pro şi contra

Pro: este un model nou, are harta întregii Europe, e ieftin şi e făcut de Mio – un nume în domeniul GPS.
Contra: nu am obieţii al achiziţia lui.

Preţuri

Preţul acestui GPS este unul accesibil şi costă circa 629 lei. S687 este tot un GPS cu harta Full Europe, dar e ceva mai performant, iar SS670 este un GPS care costă tot vreo 500 de lei, dar are doar harta României.

Concluzie

Dacă vrei un GPS nou şi bun atunci acest PND Mio Spirit S680 Full Europe ar fi una dintre cele mai bune alegeri deoarece vine şi la un preţ bun.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Mio Spirit S680 Full Europe”

 1. sunt taximetrist, mai sunt si cam de 75 de ani si nu stiu strazile…. etc, – intreb,
  1. exista un tip de GPS care sa preia vocal comanda de la dispecerul care emite prin statia de radio?
  2. poate fi conectat un GPS la un Laptop (?) care, avand un ecran mai mare imi poate indica mai usor datele traseului sau avand o tastaura comuna pot sa scriu adresa mai repede…. de multe ori clientul este nerabdator…..

  multumesc

  MO

 2. 1. Din păcate nu există aşa ceva (la preţ rezonabil şi 100% funcţional) în oferta magazinelor. GPS-urile cu comandă vocală vor apărea şi al noi pe piaţă undeva pe la sfârşitul anului sau anul viitor.
  2. Există GPS-uri cu ecrane de 4, 5 şi 7 inci (circa 18 centimetri), dar există ghidarea vocală care vă va ajuta să nu mai urmăriţi ecranul GPS-ului, ci doar să ascultaţi indicaţiile robotului.
  Traseul îl puteţi introduce prin intermediul ecranului senzitiv.

 3. nashule…: te rog fii mai exact sau ce-mi recomnzi la pct 2 al mesajului meu….?
  evident, te rog sa te gandesti si la pret…. [pan’la urma aceste ‘incii’ dece nu sunt transformate, din start, in unitati metrice europene, clasice; 18 cm este o diagonala… si la ce aparat, pret etc.]
  mersi

  MO

 4. Smailo HDx 5 Travel Ro, harta Romania e un GPS destul de bun care are un ecran senzitiv de 5 inci (circa 12 centimetri) și vine la pachet cu harta României. Are Windows CE, deci pot fi instalate mai multe programe de navigație. Prețul e de circa 400 lei.

Comentariile sunt închise.