Mio Spirit S670 Full Romania

Dacă te interesează un GPS nou şi îl vrei pentru România atunci te-ar interesa un sistem de navigatie Mio Spirit S670 Full România. Este o variantă mai ieftină de S687 şi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ar fi un GPS util pentru cei care călătoresc mult prin ţară sau au un job care presupune multe deplasări prin ţară, iar persoana respectivă nu vrea să întârzie la vreo întâlnire cu vreun client. Astfel, GPS-ul celor de la Mio ar fi o companie pe drum sau un copilot.

Poze

Imaginile de mai jos sunt cu modelul Full Europe, dar trebuie să ştiţi că şi modelul Full Romania arată la fel, doar că are un set diferit de hărţi şi este mult mai ieftin.

Montat… pe capotă
Montat în maşină şi pornit

Specificaţii tehnice

S670 vine cu un procesor de 400 megaherţi, are 128 mega de RAM, flash ROM de 2 giga şi are slot memorie microSD. Vine cu un ecran de 5 inci de tip TFT care e touch. Rezoluţia e de 480 pe 272 pixeli şi cred că este una decentă. Mio S670 are un chipset GPS Sirfstar 3 cu Instantfix 2. Pe partea de conectivitate are doar USB. Dacă e să vorbim de Sofrware atunci trebuie să ştiţi că S670 vine cu harta României. Greutatea e de 185 grame şi este una extrem de mică, deşi are o baterie de tip Litiu Ion de 720 mAh. Are difuzor incorporat şi dispune de nişte caracteristici speciale cum ar fi Learn Me Pro şi Smart Routes, dar şi cele 20 de canale GPS.

Păreri pro şi contra

Pro: preţul mic – e ieftin, harta României inclusă în pachet, este un model nou şi aparţine de un bran de renume în domeniul GPS – Mio.
Contra: eu nu am vreo obiecţie.

Preţuri

Preţul acestui aparat GPS Mio este unul accesibil deoarece costă 434 lei. Dacă eşti de părere că acesta are prea puţin hărţi atunci poţi arunca un ochi şi la S687 care are harta întregii Europe, dar şi costă mai mult.

Concluzie

Dacă vrei un GPS doar pentru România atunci sistemul de navigatie Mio (Full România) ar fi ideal pentru tine deoarece este ieftin şi este o apariţie nouă.

Te-ar mai putea interesa