Mio Spirit 697, sistem navigație

Dacă te interesează un GPS bun atunci acest sistem de navigație Mio Spirit 697 e unul foarte bun deoarece are ecran de 5 inci, bluetooth, iar harta e una de tip Full Europe care vine cu actualizări gratuite pe viață. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare luând în considerare și caracteristicile amintite anterior.

Poze

Din punct de vedere al aspectului se aseamănă foarte mult cu modelul 695 despre care pot spune că e un model bun și mai ieftin cu 100 lei. (Iar, dacă te preocupă prețul atunci poate ar trebui să te uiți și la un Mio 690.) Programul de navigație e Spirit QuickStart și din păcate nu vă pot furniza un preview ori niște poze cu acest program.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Mio Spirit S697 vine cu niște caracteristici tehnice normale cum ar fi un procesor de 400 megaherți, ecran touch de 5 inci și multiple porturi (caracteristici care le întâlnim și la 695). Are TMC care va furniza date despre trafic, iar această caracteristică e una care urcă prețul, dar nu cu prea mult. Harta e una cu Europa și trebuie neaparat să știți că, precum la alte aparate de la Mio, vine cu actualizări gratuite pe viață.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe dotări și cu un cadou, iar mai multe detalii despre disponibilitatea acestuia găsiți aici; vine cu hartă ceea ce vă ajută destul de mult deoarece nu o să vă complicați cu căutarea unei hărți; greutatea aparatului nu e deloc mare; vine cu bluetooth care poate fi utilizat în multiple scopuri; playerul integrat e unul destul de bun deoarece poate reda o mulțime de fișiere media.
Contra: prețul e ușor cam mare.

Concluzie

Dacă vrei un PND de dimensiune medie atunci atunci acest S697 cunoscut și ca Mio 697 e destul de bun. Nu e nici mic și nici mare ceea ce te va ajuta destul de mult. Dacă avea un ecran ceva mai mare decât acești 5 inci atunci s-ar fi putut ca acesta să-ți reducă din vizibilitate și asta nu era tocmai bine. Faptul că poate fi folosit pentru redarea diferitelor fișiere media e un plus, însă nu unul foarte mare deoarece eu cred că cel mai mare e acela că poate fi folosit cu ușurință de oricine.

Te-ar mai putea interesa