Mio Spirit 697, sistem navigație

Dacă te interesează un GPS bun atunci acest sistem de navigație Mio Spirit 697 e unul foarte bun deoarece are ecran de 5 inci, bluetooth, iar harta e una de tip Full Europe care vine cu actualizări gratuite pe viață. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare luând în considerare și caracteristicile amintite anterior.

Poze

Din punct de vedere al aspectului se aseamănă foarte mult cu modelul 695 despre care pot spune că e un model bun și mai ieftin cu 100 lei. (Iar, dacă te preocupă prețul atunci poate ar trebui să te uiți și la un Mio 690.) Programul de navigație e Spirit QuickStart și din păcate nu vă pot furniza un preview ori niște poze cu acest program.

Mio Spirit 690 2
Din față
Mio Spirit 690 1
Spatele

Specificaţii tehnice

Mio Spirit S697 vine cu niște caracteristici tehnice normale cum ar fi un procesor de 400 megaherți, ecran touch de 5 inci și multiple porturi (caracteristici care le întâlnim și la 695). Are TMC care va furniza date despre trafic, iar această caracteristică e una care urcă prețul, dar nu cu prea mult. Harta e una cu Europa și trebuie neaparat să știți că, precum la alte aparate de la Mio, vine cu actualizări gratuite pe viață.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu multe dotări și cu un cadou, iar mai multe detalii despre disponibilitatea acestuia găsiți aici; vine cu hartă ceea ce vă ajută destul de mult deoarece nu o să vă complicați cu căutarea unei hărți; greutatea aparatului nu e deloc mare; vine cu bluetooth care poate fi utilizat în multiple scopuri; playerul integrat e unul destul de bun deoarece poate reda o mulțime de fișiere media.
Contra: prețul e ușor cam mare.

Concluzie

Dacă vrei un PND de dimensiune medie atunci atunci acest S697 cunoscut și ca Mio 697 e destul de bun. Nu e nici mic și nici mare ceea ce te va ajuta destul de mult. Dacă avea un ecran ceva mai mare decât acești 5 inci atunci s-ar fi putut ca acesta să-ți reducă din vizibilitate și asta nu era tocmai bine. Faptul că poate fi folosit pentru redarea diferitelor fișiere media e un plus, însă nu unul foarte mare deoarece eu cred că cel mai mare e acela că poate fi folosit cu ușurință de oricine.

Te-ar mai putea interesa