Mio Spirit 695, sistem navigație Full Europe

O alternativă la Mio 690 e acest sistem de navigație Mio Spirit 695. Este un model al anului 2012 cu harta Full Europe și dispune de actualizări gratuite pe viață. E foarte util acelor persoane care vor să meargă în străinătate, iar dacă vreți un GPS pentru România atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un Moov M410 deoarece e mai ieftin, dar și mai puțin capabil.
Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea nu costă deloc mult deoarece hărțile vor fi la zi tot timpul.

Poze

Designul gadgetului e unul caracteristic Mio și se poate vedea că arat destul de bine, precum 690 despre care am scris cu ceva timp în urmă. Ecranul aparatului e unul de 5 inci și nu e HD deoarece are o rezoluție de 480 pe 272 pixeli… care e numai bună. Normal că acest ecran e unul cu suport touch și astfel o să-l puteți folosi mai eficient.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Mio Spirit S695 e un PND care te va ajuta foarte mult la nevoie deoarece are toate hărțile de care vei avea nevoie vreodată, iar actualizările sunt gratuite… pe viață. Are funcționalitate de media player și difuzorul din dotare e unul foarte bun chiar dacă e doar unul. Poate reda mai multe tipuri de fișiere și acest lucru cred că ar trebui mulțumit în principal faptului că sistemul de operare e unul avansat, dar și hardware-ului la zi.

Păreri pro şi contra

Pro: e portabil, oarecum, deoarece are o greutate de sub 200 grame; vine cu TMC care furnizează informații despre trafic; vine de la un brand cunoscut pentru sistemele sale de navigare; fiabilitatea e excelentă deoarece nu trebuie întreținut și nici nu e mare lucru la el care să se strice; vine LearnMe Pro care e o funcție care-ți învață obiceiurile, dar eu sunt sceptic cu privire la această funcționalitate.
Contra: nimic, iar dacă nu vă place ceva la acesta atunci cred că ar trebui să aruncați un ochi și la S690.

Concluzie

Dacă vrei un GPS bun atunci cred că acesta ar fi mai mult decât ok, iar prețul ceva mai mare e datorat prezenței hărții Europei, dar și TMC-ului care e destul de folositor. Utilizarea aparatului nu e deloc complicată și de aceea cred că și persoanele vârstnice nu vor avea probleme în a utiliza aparatul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Mio Spirit 695, sistem navigație Full Europe”

Comentariile sunt închise.