Mio Spirit 497

Sistemul de navigație Mio Spirit 497 e un model foarte bun și nou care e o alternativă a modelului S495. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu e prea mare având în vedere că are harta întregii Europe și că beneficiați de actualizări gratuite pentru aceasta, iar actualizările sunt gratuite pe viață.

Poze

Mio Spirit 497 vine la un preț special, iar designul e același ca al modelului S495, doar că are o caracteristică în plus, adică bluetooth. Unora, această caracteristică e foarte utilă deoarece poate fi utilizată pentru handsfree ori altele… cum ar fi navigatul pe Internet, dar nu știu dacă acest GPS poate fi folosit pentru a naviga pe ‘net.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Mio S497 e un aparat nou care e foarte capabil și vine cu un ecran de dimensiune medie care o să vă ajute să vedeți harta clar. Ecranul are o diagonală de 4,3 inci și vine cu o rezoluție ok atât pentru hărți cât și pentru diferite fișiere care pot fi citite de playerul intern al aparatului. Greutatea acestui aparat nu e deloc mare deoarece e de undeva la 150 de grame și acest lucru trebuie mulțumit în principal faptului că are un ecran mediu.

Păreri pro şi contra

Pro: comparativ cu Mio 495 are în plus bluetooth care se poate dovedi destul de util în unele cazuri; raportul dintre calitate și preț e foarte bun deoarece vine cu un preț deloc mare și cu caracteristici fără număr (hartă actualizabilă gratuit, TMC și memorie internă mare de tip flash ROM).
Contra: nimic, dar poate că prețul e cam mare (asta datorită are unele caracteristici de top).

Concluzie

Modelul 497 e unul foarte bun pentru acele persoane care sunt în cătarea unui sistem de navigație premium care poate fi folosit în țară cât și în afara ei. Harta Europei e foarte utilă în cazul în care o să mergeți în concediu undeva în afară. Foarte important e ca înainte să mergeți prin Europa să vă actualizați harta pentru a nu întâmpina vreo surpriză neplăcută, în sensul ca unele locații să nu mai existe.

Lasă un comentariu