Mio Spirit 495, sistem navigație

Mio Spirit 495 e un model destul de bun care vine cu harta Full Europe și cu actualizări gratuite pe viață pentru aceasta. Vine cu un ecran de dimensiune medie care are 4,3 inci, programul Spirit QuickStart și normal că are și funcția TMC. Prețul nu e exagerat deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat de la un brand de renume în domeniul sistemelor de navigație. Ceva similar ar fi un S697 care are câteva lucruri în plus și de aceea și prețul e mai mare.

Poze

Din cele două poze de mai jos se poate vedea cum arată aparatul. Nu are butoane deoarece e cu touch screen, iar ecranul nefiind mare nu o să vă cauzele probleme cu vizibilitatea. După cum se poate vedea, e un aparat mic și cele 149 grame vin să confirme acest lucru. Ca conectare are multiple posibilități de conectare cum ar fi USB și card, chiar dacă memoria sa internă e de 2GB.

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Ecranul lui S495 e unul de dimensiune medie și majoritatea GPS-urilor au un ecran de 4 inci. Sistemul de operare e unul avansat și de aceea vă oferă diferite posibilități de utilizare a gadgetului, dar eu vă recomand să-l folosiți mai mult ca GPS. Rezoluția ecranului e una bună deoarece e de 480 pe 272 pixeli și acest lucru se traduce printr-o mai mare claritate a hărților care o să le vizualizați pe ecran.

Păreri pro şi contra

Pro: actualizările pe viață la harta Europei; brandul care unul consacrat; vine cu o garanție de 2 ani care e una foarte bună, chiar dacă nu există posibilitatea extinderii ei la mai mult… momentan; în momentul de față e disponibil la un pachet promo care e destul de tare în sensul că îți oferă o reducere dacă-l cumperi cu card.
Contra: poate că prețul său e cam mare, dar vine cu actualizări gratuite pe viață, iar acest lucru e un mare plus.

Concluzie

O variantă mai ieftină a lui Mio 697 e acest și vine la un preț foarte bun, dar mă gândesc că nu e accesibil oricui. Dacă îți cumperi doar lucruri premium atunci acest model ar fi de tine deoarece Mio face daor aparatură rezistentă și fiabilă.

Te-ar mai putea interesa