Mio Spirit 490

Mio Spirit 490 vine ca o alternativă la modelul 690 și nici nu costă prea mult, chiar dacă are inclusă în pachet harta întregii Europe. Legat de hartă cred că ar trebui să spunem că beneficiați de actualizări gratuite pe viață și așa aveți o grijă în minus. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că are un preț prea mare deoarece ecranul e mare de 4,3 inci și vine cu o mulțime de funcții utile.

Poze

Mio Spirit S490 nu e un model cu mult diferit față de celelalte GPS-uri de la Mio, dar pe partea de design. La design toate se aseamănă, doar la interior diferă programul, hardware-ul ori porturile. Acesta nu are bluetooth, dar e dotat cu USB care te va ajuta să transferi diferite fișiere de pe PC pe GPS, ori invers.

Conţinutul pachetului
Montat în maşină şi pornit

Specificaţii tehnice

Modelul 490 e unul al anului 2012 și nu se poate spune că ar excela la un anumit capitol. Vine cu hardware bun, iar ecranul e unul de dimensiuni mici, adică are 4,3 inci, dar harta și imaginile se vor vedea foarte clar deoarece are o rezoluție mai mult decât decentă. Normal că are difuzor și GPS-ul ar putea fi folosit și pentru a viziona un film, de exemplu, deoarece are capabilitatea de media player.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție „tradițională” de 2 ani care în momentul de față nu se poate mări la mai mult; vine cu un cadou, iar acest cadou ar trebui să fie prezentat aici; faptul că beneficiați de actualizări pe viață la hartă e cel mai mare avantaj.
Contra: ecranul putea avea o rezoluție mai mare, însă aceasta e rezoluția standard pentru astfel de gadgeturi și dacă avea o rezoluție puțin mai mare atunci mai mult ca sigur că prețul sărea de 1000 lei.

Concluzie

Nu pot decât să recomand acest aparat tuturor celor care vor un GPS ieftin, iar dacă te interesează ceva mai capabil atunci un Mio S690 ar fi mai ok, dar și costă ceva mai mult. Nu am găsit un preview video prea bun, dar clipul de alături prezintă un model foarte asemănător ca aspect și funcționalitate.

Te-ar mai putea interesa