Mio Spirit 480 Romania, sistem navigaţie

Dacă vă plac sisteme de navigație de la Mio și nu conduceți în afara țării atunci puteți opta pentru acest sistem de navigație Mio Spirit 480 Romania care după cum vedeți vine cu harta României. Acesta vine cu destule tehnologii și funcții pentru a vă ușura călătoria. Are un design destul de reușit, chiar reușit care va oferi ceva mai multă eleganță interiorului mașinii. Ecranul are o diagonală de 4.3 inci, care este destul de mare motiv pentru care această dimensiune o găsim mai la toate GPS-urile noi și vechi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și o alternativă de la același producăr ar fi varianta cu harta Europei numită Mio Spirit 480 Full Europe. Amândouă au aceleași specificații tehnice, doar harta diferă. Deci puteți alege care model doriți în funcție de preferințele dumneavoastră.

Poze

Conţinutul pachetului
Montat în maşină şi pornit

Specificații tehnice

Are un procesor de tip Samsung 6443 care are o frecvență de 400 MHz și deci va oferi o performanță forte bună. Capacitatea memoriei RAM este de 128 de MB iar cea ROM are o capacitate de 2 giga. Display-ul are o diagonală de 4.3 inci după cum am mai precizat mai sus și vine cu o rezoluție de 480 cu 272 pixeli. Bineînțeles acesta este unul tactil. Ca  chipset are SiRFstar III cu InstantFixII și din păcate nu vine cu TMC. Pe partea de conectivitate stă destul de rău în sensul că are doar un port și anume cel USB cu care îl puteți conecta la PC sau chiar la un laptop.

După cum știți vine cu harta României actualizată și puteți opta pentru cealaltă variantă în caz că doriți cu harta Europei. Este un gadget portabil datorită dimensiunilor bune și al greutății de numai 148 de grame.

Autonomia este și ea bună pentru că are un acumulator bun de 720 mAh. Pe partea de multimedia sau audio-video vine cu un difuzor. Iar ca și caracteristici speciale are: 20 de canale, LearnMe Pro, tastatură QuickSpell și SmartRoutes. Toate acestea au fost introduse pentru a ușura utilizarea sa.

Păreri pro și contra achiziției

Este un gadget funcțional, portabil și ieftin. Arată foarte bine și cred că este o alegre bună pentru acei bani. Nu spun că nu veți găsi o alternativă la fel de bună, dar cu siguranță nu va fi mai ieftină ca aceasta.

Concluzie

Îl recomand celor care nu au avut un GPS deoarece se adresează atât amatorilor cât și celor mai experimentați. Vă asigur că veți face o alegere inteligentă.

Un comentariu la „Mio Spirit 480 Romania, sistem navigaţie”

  1. Nu are hartile actualizate. Harta romaniei e varza. Cand vrei sa actulizezi pe net nu se conecteaza la server sau nu se sincronizeaza. E o balarie

Lasă un comentariu