Mio Spirit 480 Europe Plus, sistem navigaţie

Acest GPS numit Spirit 480 este un model foarte ieftin care vine în două variante Mio Spirit 480 Europe Plus și Mio Spirit 480 Romania. O alternativă cu TMC ar fi un S485. Ambele vine cu ecran de 4.3 inci, deci destul de mare pentru vizionarea traseului. Acesta se folosește de SmartRoutes și de LearnMe Pro pentru o planificare mai bună a rutei (optimizare, personalizare și îmbunătățirea rezultatelor în ceea ce privesc estimarea orelor de sosire). În rest, specificații tehnice sunt la fel ca și la restul sistemelor de navigație. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ceva și cred că este cea mai bună alegere deoarece este ieftin are harta Europei în caz că doriți să plecați în străinătate. Iar dacă nu aveți de gând să stați mult în țara respectivă și conduceți mașina mai mult pe teritoriul României, ar fi mai recomandat cel cu harta României care este și ceva mai ieftin.

Poze

Conţinutul pachetului
Montat în maşină şi pornit

Specificații tehnice

Procesorul este unul de 400 MHz de tip Samsung 6443. Vine cu slot pentru card de tip microSD în caz că doriți să măriți memorie internă a acestuia pentru stocarea de fișiere media. Capacitatea memoriei RAM este de 128 MB iar cea ROM este de 2 giga. Ecranul este unul tactil de 4.3 inci la o rezluție 480 cu 272 pixeli. Acest model Spirit 480 Europe Plus vine cu un chipset de tip SiRFstar III cu InstantFixII. Din păcate nu are TMC dar pe partea de conectivitate are USB 2.0. Vine cu harta completă a Europei. Este un model de dimensiuni ideale și e destul de ușor, 148 de grame. Bateria este una de tip Li-Ion de 720 mAh care oferă o autonomie decentă. Pe partea de audio video acesta vine cu un difuzor. Ca și caracteristici speciale are : tastatură QuickSpell, LearnMe Pro, SmartRoutes și 20 canale. Toate aceste caracteristici vă vor ușura utilizarea sa.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: arată foarte bine, are un preț competitiv, autonomie bună, specificații satisfăcătoare, este ușor de folosit datorită tehnologiilor prezente pe acesta și provine de la un producător cu experiență.

Ca minusuri: ecranul putea fi mai mare (de exemplu de 5 inci) și ar fi fost interesant dacă avea și un card microSD de 2 giga inclus.

Concluzie

Acesta este un GPS bun și ieftin ce se adresează multor persoane care nu au un buget generos sau care nu sunt dispuși să dea prea mulți bani pe un GPS.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Mio Spirit 480 Europe Plus, sistem navigaţie”

  1. am achizitionat de curind un MIO 480 Spirit, si nu stiu sa-l bibilesc, ce fel de card de memorie ii trebuie, pentru ca am bagat unul de 2 gb si imi da eroare

  2. Îți trebuie unul microSD și încearcă să formatezi cardul după ce conectezi GPS-ul la PC. Și cam ce eroare își dă?

Comentariile sunt închise.