Mio MiVue 358, cutia neagră a mașinii tale

Mio a scos două camere video auto numite Mio MiVue 358 și Mio MiVue 338. Modelul 358 vine la preţ bun Vezi prețul special de azi », iar celălalt vine cu 200 lei mai ieftin deoarece e doar HD.
Astfel de camere sunt foarte utile în trafic deoarece orice șofer experimentat știe că un un adevărat șofer e cel care știe să se ferească de nebunii din trafic care au găsit permisul în punga de pufuleți. Poate că în orașele mici e risc mare de coliziune, dar în orașe mari ești predispus la diferite accidente.

Aspect

Am pus imaginea de alături pentru a vă arăta cât de mic e acest aparat. Și mai mult de atât – poate filma Full HD. Deci filmele vor fi clare ca lacrima. Se poate vedea că are și un manual de utilizare pe care eu îl recomand ca lectură înainte de a monta în mașină camera.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de 2.4 inci și boxe integrate care te vor ajuta să vezi și auzi ceea ce ai filmat. Filmarea se realizează la calitate Full HD, iar sunetul se înregistrează prin intermediul unui microfon incorporat.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la memoria internă deoarece suportă carduri MicroSD (vezi carduri compatibile). Această memorie vă poate ușura transferul informațiilor de pe cameră pe un alt dispozitiv. Alte modalități de transfer al informației ar fi porturile HDMI sau mini USB pe care aparatul acesta le are.

Păreri pro şi contra

Pro: camera are 5 megapixeli și poate filma 1080p cu sunet; vine cu suport pentru carduri; are senzor G; vine cu acumulator integrat așa încât să o puteți scoate din mașină pentru a filma diferite evenimente; rezultatul filmării poate fi urmărit pe ecranul de 6 centimetri ori pe un televizor cu HDMI. Nici prețul nu e deloc mare, iar garanția e foarte bună deoarece e de 2 ani.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești un șofer „profesionist” atunci acest mic gadget te va scoate din diferite situații. Poate fi considerat ca fiind cutia neagră a mașinii și un martor care nu poate fi contestat. Despre cum arată și ce poate aveți mai multe detalii din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa