Mio Moov M410

Acest sistem de navigație Mio Moov M410 harta România e un gps recent lansat și care e ideal pentru cei care conduc mult pe teritoriul țării. Aceste sisteme de navigație sunt cunoscute pentru eficiența lor în trafic dar și pentru meniul foarte ergonomic, deci sunt ușor de folosit. Caracteristicile sale speciale ar fi: Smart Routes, LearnMe, Text to Speech (ghidare audio), imagini în relief etc. Acestea vă ajută să alegeți ruta corectă și vă oferă informații referitoare la timpul sosirii sau la banda care urmează să o alegeți. Acest producător vă pune la dispoziție chiar și 44 hărți pentru străinătate (pot fi chiar și închiriate) și actualizări gratuite. E cunoscut și sub numele de Mio Moov M410 și e unul dintre cele mai accesibile model de pe piață și care merită încercat. O alternativă ar fi un Spirit S485 care are harta completă a Europei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Conținutul

Specificații tehnice

Se mișcă destul de bine datorită procesorului numit Samsung 6443 care are o frecvență de 400 MHz. Din păcate nu are slot pentru memorie, motiv pentru care nu are nici interfață multimedia. Memoria sa ROM e de 2GB iar cea RAM e de 64 MB, deci are suficient spațiu pentru actualizări și nu veți avea probleme de lag. Ecranul său e bineînțeles e unul tactil cu o dimensiune de 4.3 inci. Rezoluția acestuia e una de 480 cu 272 pixeli care e ideală pentru un astfel de ecran. Are chipset SiRFStar III și 20 de canale GPS. La capitolul conectivitate are doar portul USB cu care puteți să actualizați hărțile. Restul dotărilor sunt după cum urmează: difuzor mono, acumulator de 720 mAh și harta României.

Din punctul meu de vedere, nu contează aceste dotări tehnice ci funcțiile sale care vă ușurează condusul și veți ajunge la destinație în cel mai bun timp posibil. În pachetul său veți găsi: DVD cu software, încărcător auto, husă, cablu USB și încărcător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: beneficiați de actualizări gratuite timp de 2 ani, are un ecran destul de mare, meniu ușor de folosit, diverse funcții și tehnologii.

Minusuri: la un așa preț nu am ce să-i reproșez, dar funcția de mâini libere (prin bluetooth) ar fi fost utilă.

Concluzie

Mio Moov M410 e un GPS bun în acest buget și care nu se poate compara cu modelele mai scumpe deoarece prezintă doar acele dotări stricte de care aveți nevoie să ajungeți rapid la destinație, dar nu prezintă și dotări speciale (handsfree sau interfață multimedia).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Mio Moov M410”

Comentariile sunt închise.