Mini laptop Acer, Asus & HP în culori speciale (roz, mov & roşu)

Laptopul şi mini laptopul (netbook) că e de al Acer, Asus sau HP trebuie să fie în acelaşi ton cu garderoba şi de aceea multe femei caută să-şi achiziţioneze un astfel de accesoriu în culori speciale cum ar fi roz, mov sau roşu.

Unele persoane cred că femeile care-şi cumpără laptopuri, sau un astfel de laptop roz sunt piţipoance, dar eu cred că  piţipoancele sunt femeile care-şi împodobesc mini notebook-ul cu cristale Swarovski, printre altele.

Aspire One D260-2Duu mov costă undeva la 1.000 lei.

Netbook Acer Aspire One

Trebuie să recunosc că-mi place acet aparat, mai puţin culoarea.

Specificaţiile ar fi ecran de 10,1 ţoli, 1 giga memorie RAM, procesor Intel Atom N450, hard de 250, card reader, baterie cu 3 celule. Culoarea este purple, deci mov şi cred că este un PC pentru fete.
Mai vine şi cu Windows 7 Starter şi cred că este foarte bine aşa deoarece este destul de greu de instalat sistemul de operare din moment ce nu vine cu unitate CD sau DVD.

Acest mini laptop este disponibil şi ca resigilat, deci este mai ieftin, al un preţ de 1000 lei.

Netbook Asus Eee PC 1005PX roşu

Roşu

Netbook HP Mini 210-2012sq costă undeva la 1000 lei

Tastatură

Acest mini laptop are nişte specificaţii tehnice impresionante, dar eu m-am gândit să le expun simplificat. Astfel, procesorul este de ultimă generaţie fiind un Intel Atom de 1,66 giga, ecranul este de 10,1 inci şi are o rezoluţie de 1024 x 600 fiind de tip LED. Netbook-ul mai are 1 giga de RAM de tip DDR3 care poate fi upgradată la 2 giga. Hardul este de tio Serial ATA având 7200 rotaţii pe minut. Din păcate placa video este una integrată având până la 256 memorie shared. Cel mai impresionant la acest PC este că are o baterie de 6 celule, pe lângă faptul că are un hdd foarte rapid.

Acest PC este disponibil în două culori: în roşu şi albastru.

Netbook Asus 1008P-PCH020S

Tastatură

Aspire One D260 roz

Deschis

Dintre toate mini laptopurile Acer, Asus, HP… de mai sus cel mai mult îmi place acel mini laptop AcerAspire One de culoare mov pentru că arată cel mai bine şi are cel mai bun raport calitate/preţ. Despre specificaţiile acestor mini notebookuri pot spune că vin cu procesor Intel Atom, 1 giga de RAM şi cu Windows 7. Iar, preţul este undeva la 1.000 de lei, dar resigilate sunt mai ieftine cu 200 de lei.

Periodic sunt oferte la mini laptop la eMAG şi găseşti netbook-uri foarte performante la preţuri competitive. În acest moment cel mai vândut este HP-ul mini 210 şi trebuie să recunosc că şi mie îmi plac specificaţiile (baterie cu 6 celule şi hard de 7600rpm) şi performnaţele acestuia, dar îmi plăcea şi mai mult dacă era disponibil şi în culoarea gri, mai exact negru-gri.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Mini laptop Acer, Asus & HP în culori speciale (roz, mov & roşu)”

Comentariile sunt închise.