Miele WWI 860 WPS, maşină de spălat premium cu clasa A3+

Miele WWI 860 WPS este un electrocasnic premium din categoria maşinilor de spălat. Datorită capacităţii de 9kg e numai bună pentru o familie cu 3-5 persoane.
Materialele utilizate sunt unele de cea mai bună calitate. De exemplu cuva e realizată din inox.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » , iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Probabil că se poate vedea şi din imagine că e vorba despre un model cu dimesniuni normale de 64x60x85 axlxî cm, iar hubloul are 48cm.


Păreri pro şi contra

Modelul Miele WWI 860 WPS e un aparat echipat cu WiFiConn@ct, adică e un model smart. Pe lângă acest lucru are şi MTouch, adică beneficiază de control tactic al panoului de comandă.
Să revin asupra WiFiConn@ct. Aceasta presupune că puteţi controla de la distanţă aparatul dacă aveţi instalată aplicaţia Miele@mobile care poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Precum alte maşini de la Miele şi acesta vine cu TwinDos, adică distribuirea automată a detergentului în două faze.
Are CapDosing, adică există capsule porţionate pentru distribuirea detergenţilor şi balsamului.
Consumul energetic e mic deoarece are clasa A+++ cu un consum de 0,74 kWh în program standard bumbac 60 cu încărcătură completă. Consumul de apă în condiţiile amintite anterior e de 54 litri.
Nu e un aparat gălăgios pentru că la spălare are 46 decibeli, iar la centrifugare 75 în condiţiile în care centrifugarea se realizează la 1600 rotaţii.
Întrucât pe unele site-uri nu e specificat trebuie să spun că acest model e unul care beneficiază de recunoaşterea automată a încărcăturii. În acest fel se economisesc resurse atunci când vreţi să spălaţi mai puţin.

Brandul producător e unul german, iar din această cauză produsul e unul de foarte bună calitate. Garanţia standard e de 2 ani şi poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa