Miele WWD 120 WCS, maşină premium de 8kg

Miele WWD 120 WCS e o maşină din categoria premium care se adresează celora care vor să spele pentru o familie de 3-4 persoane cu consum mic de resurse şi un rezultat al spălării foarte bun.
Încă de la început trebuie să scriu că aparatul stă bine pe partea de confort în sensul că are Add Load, start întârziat şi temporizator.

Maşina de spălat rufe vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu o eficienţă energetică deosebită. În acest sens are detectare automată a cantităţii şi clasa A+++ de eficienţă.


Păreri pro şi contra

Modelul Miele WWD 120 WCS are un consum electric anual de 177 kWh, iar consumul de apă e de 10120 litri. În programul standard (bumbac 60 grade) consumul de curent e de 0,9 kWh, iar cel de apă e de 49 litri.
Materialele folosite la construcţia aparatului sunt unele de calitate foarte bună, un exemplu ar fi oţelul inoxidabil folosit la cuvă.
Dozarea detergentului şi balsamului e precisă prin faptul că are CapDosing. Acest lucru presupune utilizarea unor capsule speciale care sunt porţionate.
Dacă aţi uitat să adăugaţi nişte rufe, dar maşina a început să spele atunci trebuie ştiut că prin AddLoad e posibil să adăugaţi hainele uitate.
Pentru împrospătarea rufelor există program Express 20. E un program pentru rufe uşor murdare.
Din codul produsului rezultă că vine cu WCS (sistem Watercontrol) care monitorizează admisia de apă pentru a detecta scurgerile de apă. În acest fel putem spune că aparatul e unul sigur. Miele se angajează ca timp de 20 de ani să ofere garanţie pentru pagubele provocate de un sistem de apă defect. Mai multe informaţii cu referire la acest lucru pot fi citite pe site-ul producătorului.
La capitolul întreţinere rufe acest model vine cu programul de spălare numit precălcare. Acesta poate reduce cu până la 50 procente timpul pentru călcat.

Te-ar mai putea interesa