Miele WSA 033 WC, model premium

Miele WSA 033 WC e o mașină de spălat rufe utilă unei familii formate din maxim 4 persoane, iar acest lucru se datorează faptului că are o capacitate de 7kg.
De la început trebuie să scriu că acest aparat e făcut să reziste, acest lucru presupunând un motor care poate funcționa 20 ani și componente de calitate.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcționalitate. Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat

Avantaje și dezavantaje

Mașina Miele WSA 033 WC vine cu o multitudine de facilități precum detectarea cantității, dar și unele care le întâlnim doar la Miele. Cele mai importante facilități cu care vine la pachet acest mode sunt următoarele:

  • Motorul ProfiEco care e făcut să reziste și mai are alte atuuri precum că e economic și silențios.
  • Per ansamblu, acest model nu consumă mult curent deoarece are clasa B cu un consum de 51 kWh la 100 spălări.
  • Dozarea detergentului este optimă prin CapDosing. În acest fel se face economie și nu avem bătăi de cap. Lucrul acesta e întâlnit doar la acest producător.
  • Pentru reîmprospătarea rufelor se poate folosi programul Express 20. Acesta e destinat rufelor nu prea murdare.
  • Cuva e una inox, iar structura e una tip fagure așa încât rufele să nu se deterioreze.

Din păcate nu e un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent. Un alt dezavantaj ar fi că nu are uscător incorporat, soluția fiind să luați și un uscător sau un model care are uscător. Trebuie să vă aduc la cunoștință că un model cu uscător incorporat nu va fi la fel de eficient precum un uscător cu pompă de căldură.

Te-ar mai putea interesa