Miele WEG675 WPS, model premium cu TwinDos şi WiFiConn@ct

Miele WEG675 WPS e un electrocasnic premium dotat cu multe lucruri utile pe partea de siguranţă, eficienţă, confort şi calitate.
De la început trebuie spus că acest aparat cu capacitate de 9kg poate funcţiona cu detergent lichid de to TwinDos (de la Miele) ori cu alţi detergenţi lichizi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care poate fi controlat şi prin Wifi deoarece are caracteristica WiFiConn@ct.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat rufe Miele WEG675 WPS vine cu WPS care e un sistem waterproof, adică opreşte alimentarea cu apă în caz de avarie.
Eficienţa energetică a aparatului e una foarte bună deoarece are clasa A+++ cu un consum de 196 kWh pe an şi de 1 kWh în program standard. Nici consumul de apă nu e unul exagerat deoarece pe an consumă 11000 litri.
Eficienţa mai sus menţionată se datorează faptului că aparatul de detectează încărcătura şi în funcţie de aceasta adaptează consumul de apă şi curent. La alte branduri acest lucru poartă numele de Fuzzy Logic.
Dacă uitaţi să adăugaţi o haină atunci puteţi să o adăugaţi prin intermediul funcţiei AddLoad care e actiată prin apăsarea butonului Start/Add laundry.
Pentru a nu pierde timp călcarea acest aparat vine cu funcţie de pre-călcare. Producătorul spune că se poate reduce cu până la 50% durata călcatului.
Aparatul are un sistem de distribuire a detergentului lichid cu o singură atingere numit TwinDos. Printre avantajele acestuia se numără că e automat şi curat.
Fiind un aparat cu capacitate de 9kg are şi nişte dimensiuni mai mari de 60x85x64 lxîxa cm.
Producătorul menţionează că poate fi suprapus alături de un uscător , dar în acest caz trebuie un set de suprapunere pentru uscător şi maşină.
pentru o mai bună stoarcere acest model are 1400 rotaţii pe partea de centrifugare, dar există model şi cu 1600.

Brandul producător e unul german cu o lungă istorie, fiind fondat în 1899. Printre altele realizează aparatură electrocasnică şi electrocasnică de lux. Ar mai trebui spus că au o fabrică şi în România.

Te-ar mai putea interesa