Miele WCR 870 WPS, maşină de 9kg cu 1600 rotaţii

Miele WCR 870 WPS este o maşină de spălar rufe premium „Made in Germany” care e şi smart (prin faptul că poate fi controlată de la distanţă). Mai exact are funcţie WiFiConn@ct care presupune că poate fi comandată de pe un smartphone.

Modelul acesta W1 vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar trebuie să luaţi în considerare că o spălare de nota 10 se va obţine cu detergent de la Miele. Asta deoarece e cu TwindDos, adică în partea de jos are o uşiţă unde se pun cartuşele cu detergent lichid de la Miele. (Evident că aparatul funcţionează şi cu detergent lichid de la alţi producători.)


Păreri pro şi contra

Modelul Miele WCR 870 WPS comparativ cu alte modele are un panou de comandă simplificat. Despre acest panou trebuie spus şi că e foarte rezistent deoarece e emailat.
Eficienţa energetică a aparatului e una foarte bună clasa A+++ deoarece consumul anual de electricitate e de 130 kWh. iar, consumul de apă e de 11000 litri pe an.
Datorită capacităţii mari de 9kg acest model e numai bun pentru o familie de 3-6 persoane. O capacitate mare nu înseamnă neaparat şi dimensiuni mari deoarece are 64x60x85 axlxî cm.
Programul rapid e unul de 20 minute, iar alte programe importante ar fi lână, perne, mătase, denim, textile noi.
Singurul dezavantaj ar fi că aparatul e ceva mai stufos de utilizat la început, motiv pentru care trebuie citit manualul de utilizare. Există şi un capitol intitulat „Prima punere în funcţiune” care trebuie citit pentru a utiliza aparatul în cunoştinţă de cauză.
Tamburul aparatului e unul cu structură tip fagure aşa încât rufele să să gliseze, iar fibrele să gliseze.
Acest aparat e unul cu WPS (sistem waterproof) care e un sistem de siguranţă împotriva scurgerilor aşa încât să nu vi se inunde casa de apă în caz de avarie.

Per ansamblu acest aparat e unul adresat celora care vor ceva de calitate şi cu funcţii suplimentare.
Motorul e unul foarte durabil precum la alte modele similare şi va garanta o utilizare îndelungă de peste 10 ani.

Lasă un comentariu