Miele WCI 670 WPS, model premium cu Wifi connect

Miele WCI 670 WPS e un produs german (Made in Germany, cum scrie pe el) pentru persoanele interesate de ceva calitativ. Venind cu o capacitate mare de 9kg putem spune că acest aparat e mai mult decât suficient pentru o familie de 3-5 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care nu are uscător, dar are o multitudine de funcţii pe partea de spălare.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat Miele WCI 670 WPS e puţin diferită de alte modele de genul şi de aceea trebuie citit manualul de utilizare. Vă recomand să citiţi şi partea referitoare la „Prima punere în funcţiune” deoarece presupune extragerea cartuşelor de detergent din tambur conform schiţei. Dacă nu aveţi un manual în pachet atunci îl puteţi găsi în limba română şi pe site-ul producătorului.
E un aparat smart şi trebuie descărcată aplicaţia Miele@mobile (disponibilă pentru iOS şi Android). Router-ul trebuie să fie compatibil WPS (Wi-Fi Protected Setup), în caz contrar există şi posibilitatea unei alte variante de conectare prin app care e detaliată tot în manual la capitolul „Prima punere în funcţiune”.
Probabil vedeţi din poză că aparatul are două uşite în partea inferioară. Cea mai mare e pentru cartuşele de detergent tip UltraPhase. Trebuie să menţionez că aparatul funcţionează şi cu detergenţi lichizi din comerţ, dar va trebui să aveţi grijă la dozare.
Vă daţi seama că acest produs e unul premium şi necesită mai multă răbdare pentru prima utilizare… spre deosebire de alte maşini care costă mai puţin.
Consumul energetic e de 196 kWh pe an, iar din această cauză are clasa A+++ de eficienţă energergetică. Consumul menţionat mai sus e unul mediu, acesta fiind în funcţie de cât de mult spălaţi.

Aparatul acesta e unul premium cu o fiabilitate extrem e bună. Pentru a utiliza maşina în cunoştinţă de cauză vă recomand să citiţi manualul de utilizare întrucât aparatul e diferit faţă de altele. În felul acesta o să evitaţi diverse probleme şi căutarea pe forumuri după diverse soluţii.

Lasă un comentariu