Miele WCE 330 LW, maşină de spălat pentru 5 membri

Miele WCE 330 LW e un electrocasnic premium pentru o familie cu 5 membri deoarece are o capacitate de 8kg. Se poate observa că spală mult, dar consumul energetic nu e deloc mare întrucât are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 157 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern uşor de folosit, dar fără caracteristici smart cum e în cazul altor modele mai scumpe.

Păreri pro şi contra

Modelul Miele WCE 330 LW face parte din seria W1, iar pe site-ul producătorului o găsiţi cu codul WCE330 WCS PWash 2.0. WCS e un sistem de protecţie care detectează scurgerile şi vă protejează. E destul de similar cu WPS.
Pentru o eficienţă sporită şi sustenabilitate acest model are motor ProfiEco şi recunoaştere automată a încărcăturii. Alte avantaje ale motorului ar fi silenţiozitatea şi durablitatea, după economie.
Pentru curăţarea rapidă a diferitelor rufe acesta are QuickPowerWash aşa încât să puteţi spăla în mai puţin de o oră.
PWash 2.0 presupune că aparatul vine cu Powerwash şi în acest fel aparatul e cu 40 procente mai eficient decât alte modele A+++ şi consumă puţină apă.
Maşina funcţionează cu detergent special de la Miele ori de la alţi producători. Vine cu caracteristica CapDosing care presupune că puteţi pune capsule Miele în compartimentul pentru balsam, iar aparatul distribuie conţinutul la momentul ideal.
Aparatul e unul solid cu o greutate de 94kg, iar dimensiunile sale sunt de 64x60x85 axlxî cm. Nu trebuie amplasat neaparat lângă o priză deoarece cablul are o lungime de 2 metri.
Vine cu multiple programe de spălare (mai exact 16), printre acestea numărându-se: lână express 20, bumbac eco, culori închise şi altele.
Fiind un aparat cu o capacitate de 8kg se poate spune că poate fi util acasă cât şi la o pensiune. În felul acesta centrifugarea de 1400 rotaţii e una suficientă.
Nu e una aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot de 48 dB la spălare, iar la centrifugare e de 72.

Te-ar mai putea interesa