Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Miele W 668 WPM, model cu încărcare verticală clasa A+++

Pentru cei interesați de un aparat premium pentru spălarea rufelor recomand modelul Miele W 668 WPM deoarece are un consum energetic mic și vine de la un brand de top din Germania.
Alegând Miele alegeți un producător premium, iar din această cauză aparatul e unul făcut să reziste (are panou frontal emailat, cuvă din inox etc).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere.
Aspectiv arată bine, acest lucru putându-se vedea de alături. Iar, panoul de comandă e unul minimal așa încât să poată fi utilizat ușor de oricine.


Avantaje

E un aparat rezistent, acest lucru l-am mai menționat și în introducere. Panoul frontal fiind cu email acest aparat rezistent la zgârieturi. Foarte puține mașini de spălat haine au cuvă din inox, și din această cauză aparatul o să țină și mai mult de 20 de ani. Știm cu toții că la un astfel de tip de aparat cuva cedează prima dată, dar fiind din inox o să țină foarte mult.
E foarte ușor de folosit deoarece are un panou de comandă minim și e dotat cu funcția Comfort Lift care presupune că aparatul poate fi deschis cu o mână.
Capacitatea e una perfectă pentru o familie cu 4 persoane deoarece vorbim despre 6kg. Oricum, centrifugarea e una optimă cu 1200 rotații.
E perfectă pentru cei cu puțin spațiu deoarece ușa se deschide în sus.
E ușor de transportat întrucât are cadru de transport.
Economia de resurse se face prin funcția de recunoaștere automată a încărcăturii (Metrologie/Fuzzy Logic) și eficiența energetică clasa A+++.

Dezavantaje

Costul e unul cam mare, dar în timp o să vă recuperați banii deoarece acest aparat e unul extrem de rezistent sau în termeni profesionali e fiabil.

Concluzii

Miele W 668 e o mașină adresată celora interesați de un aparat fiabil, economic și care să aibă grijă de rufe… nu doar să le spele eficient.
Foarte importantă e economia de resurse, adică de apă și curent. Acest aparat stă bine la aceste capitole deoarece într-un program standard are un consum de curent de 0,85 kWh și 48 litri de apă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu