Miele TSF 643 WP, uscător de rufe cu cea mai bună eficiență energetică – A+++

Uscătorul de rufe din imaginea de jos este Miele TSF 643 WP și e ceva mai avansat decât restul, de aceea are și un preț ușor piperat. Bineînțeles, nu vă puteți uita la modelele oricărui brand, ci trebuie să faceți o alegere potrivită. Acesta se potrivește alături de o mașină cu capacitate de minim 8 kg și care are programe similare. Spun asta pentru că noile uscătoare vin cu multe programe care sunt diversificate și vor oferi rezultate excelente.

Are o ușă de culoarea neagră, astfel mânerul iasă bine în evidență. Chiar dacă e vorba de un design clasic spre modern, o să se potrivească perfect în dressingul vostru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem un panou de control împărțit: în partea centrală avem cel cu butoane touch iar în dreapta avem selectorul mecanic de programe. E mult mai ușor să alegeți un program cu ajutorul acelui selector, deoarece vedem cu exactitate programele și nu doar niște pictograme.

Funcțiile sunt și ele numeroase: indicator timp rămas, pornire întârziată, anti-șifonare, precălcare etc. Acestea sunt foarte importante și trebuie alese atunci când nu sunteți mulțumiți de rezultate sau considerați că sunt necesare pentru acele rufe. Acestea sunt explicate mai în detaliu în manualul său. Cu siguranță, nu se adresează oricui datorită prețului, însă poate ați mai avut un uscător și nu ați fost mulțumit de el.

Păreri pro și contra

Se folosește de o tehnologie de uscare cu consum redus – EcoDry, rufele sunt uscate lăsând un miros plăcut cu FragranceDos, schimbătorul de căldură e protejat de un filtru care nu trebuie curățat, panoul de control e unul lucios și elegant, durată de funcționare îndelungată garantată de producător, filtrul de scame se curăță ușor și se poate scoate ușor deoarece se află în partea din față, se poate programa pornirea aparului, programe excelente pentru diferite țesături, rufele sunt uscate cu mai puține cute și sunt gata de purtat.

Miele TSF 643 WP oferă numeroase avantaje și aveți motive suficiente pentru a alege un astfel de uscător. Nu merită să faceți nici un compromis, totuși, sunt variante mai accesibile oferite de acest brand care poate v-ar conveni mai mult.

Te-ar mai putea interesa