Miele TEJ675 WP, uscător clasa A+++ cu pompă de căldură

Miele TEJ675 WP este un uscător de rufe cu o capacitate de 9kg şi clasa de eficienţă energetică A3+. Face parte din seria T1 Chrome Edition probabil pentru că uşa e cromată.
E un model smart deoarece are WiFiConn@ct care presupune că puteţi conecta electrocasnicele de la acest brand la Internet. Folosind un telefon smart cu aplicaţia Miele@mobile puteţi urmări aparatul şi se pot face comenzi în magazinul online.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi care poate usca o cantitate mare de rufe într-un mod cât mai bun posibil.
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare albă, producătorul menţionând că e vorba despre alb lotus.

Păreri pro şi contra

Uscătorul Miele TEJ675 WP e unul dedicat cu un număr mare de programe şi un consum mic de curent. Consumul anual de curent e de 193 kWh, iar în programul standard Bumbac Uscare normală încărcare maximă consumă 1,63 kWh.
Pentru a utiliza un astfel de aparat nu e nevoie de un branşament electric special, cel monofazic (tensiune 220-240) fiind suficient.
Dimensiunile sunt unele normale de 56x85x63 lxîxa cm. Cu uşa deschisă are o adâncime de 105cm. Se poate observa că dimensiunile sunt unele ok.
Are tehnologie EcoDry care ajută la economisirea energiei electrice. În acest fel are sistem de filtrare şi schimbător de căldură care reduc consumul energetic şi durata de funcţionare.
Nu trebuie să uscaţi cantitatea maximă, modelul acesta suportând cantităţi de 1-9kg.
Se pot utiliza parfumuri preferate pri caracteristica FragranceDos care permite comutarea între două parfumuri.
Producătorul laudă acest produs că e unul care are schimbător de căldură fără întreţinere. Mai exact are filtru care protejează filtrul de căldură.
Carcasa exterioară e una foarte rezistentă deoarece panoul frontal e unul emailat fiind unul rezistent la zgârieturi şi coroziune.
Nivelul de zgomot e undeva la 62 decibeli şi e unul constant.

Te-ar mai putea interesa