Miele TEF 655 WP, aparat clasa A3+ cu EcoDry

Miele TEF 655 WP e un uscător de la un brand german, iar faţă de altele vine cu un consum energetic minimal, construcţie solidă şi durabilă. Pentru economie de timp şi energie vine cu EcoSpeed şi EcoDry.
Precum alte uscătoare moderne şi acesta are pompă de căldură care reduce consumul energetic până la 50 procente şi din această cauză are eficienţă energetică A+++.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are ceva de genul Fuzzy Logic, adică se economisesc resurse pe durata utilizării deoarece îşi adaptează programele în funcţie de încărcare şi umiditatea hainelor.


Păreri pro şi contra

Uscătorul Miele TEF 655 WP e unul care are clasa A+++ de eficienţă energetocă deoarece are un consum anual de 177 kWh, iar în program standard are 1,44 kWh. Consumul depinde de încărcare şi de umiditatea rufelor, deoarece (după cum am scris mai sus) aparatul se adaptează.
Nivelul de zgomot e unul standard deoarece e vorba despre 66 decibeli.
Dimensiunile aparatului sunt de 64x60x85 axlxî cm, iar greutatea e de 57 kg. Se poate observa că e vorba despre nişte dimensiuni standard.
Pentru ca rufele să nu se şifoneze sunt centrifugate regulat după sfârşitul programului. Această acţiune anti-şifonare e întâlnită şi al alte modele şi are rol de a reduce durata de călcare a hainelor. În acest sens are şi caracteristica de inversare inteligentă a tamburului.
Are şi program rapid numit Express. Acesta e adresat încărcăturilor mici.
Precum la modele de la Bosch şi acesta beneficiază de iluminare a tamburului. Acest lucru e util întrucât aşa nu uitaţi nicio haină în cuvă.
Pe partea de durabilitate ar trebui menţionat că panoul frontal e dat cu un strat protector emailat care face aparatul rezistent la acizi, zgârieturi şi coroziune.

Per ansamblu acest aparat e pentru persoanele care vor ceva calitativ de la un brand de top.
Vine cu cele mai sofisticate caracteristici care sunt uşor de utilizat. Un alt lucru interesant e că are FragranceDos care permite comutarea între parfumurile preferate (maxim două).

Te-ar mai putea interesa