Miele TDB230WP, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătorul de rufe Miele TDB230WP e cea mai bună alegere care o puteți face în special dacă vreți un aparat care să-l folosiți mai mulți ani. Butonul pentru selectarea programului dorit e în partea dreaptă și nu în mijloc cum am văzut la multe alte modele similare. Ecranul digital e în centrul atenției și pe le vedem timpul rămas, funcțiile selectate și etapele programului. Chiar dacă nu are un design cu ușă transparentă, nu cred că vă deranjează acest aspect pentru oricum nu aveți ce să vedeți la interior că doar nu e cuptor.

Designul e destul de plăcut și nu prea are mare importanță acest aspect pentru că discutăm de un brand fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele cu pompă de căldură oferă cele mai bune rezultate și consumul de energie e foarte scăzut. Controlul e parțial digital și nu are mare importanță pentru că nu e un model chiar atât de sofisticat. Dacă ar fi avut mult mai multe programe, atunci ar fi fost necesar un control digital.

Pe lângă toate acele programe de uscare, acest uscător are și câteva funcții: precălcare, anti-călcare și rotire blândă. Bineînțeles, acestea nu trebuie alese dacă nu doriți pentru că programele prestabilite oferă rezultate foarte bune.

Păreri pro și contra

Suprafața exterioară e emailată pentru ca să nu poată fi zgâriat accidental, durata de viață a aparatelor Miele e una îndelungată pentru a vă bucura mulți ani de ele, aveți acces ușor la filtrul de scame, are tehnologie de răcire EcoDry (schimbător de căldură cu filtru de protecție). La sfârșitul programului, rufele sunt centrifugate ușor pentru a preveni formarea cutelor. Astfel, articolele de vestimentație nu mai trebuiesc călcate, dar depinde și de tipul de țesătură pentru că unele sunt mai sensibile.

E și normal ca Miele TDB230WP să aibă uscare cu ajutorul unei pompe de căldură pentru a avea cea mai bună clasă de eficiență la consumul de energie – A++. Consider că prețul e justificat și trebuie să vă gândiți foarte bine când faceți o astfel de alegere pentru că îl veți folosi mulți ani.

Te-ar mai putea interesa