Miele KFN 29233 D, combină clasa D cu facilitatea Black Board

Miele KFN 29233 D e o combină premium pentru persoanele interesate de ceva cu multe facilități utile și care să nu consume mult curent.
E un aparat potrivit pentru o familie formată din 4 persoane deoarece are capacitate de 366 litri, iar consumul energetic e mic de 174 kWh pe an (clasa D).

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră, iar ceea ce probabil că nu știți e că se poate desena pe el (cu cretă) întrucât are caracteristică Black Board.

Păreri pro și contra

Combina Miele KFN 29233 D vine de la un producător german, ceea ce înseamnă că e făcută să țină, iar garanția standard e de 2 ani. Există posibilitatea măririi acesteia la mai mult.
Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de frigorific ar fi următoarele:
– Eficiența energetică e una superioară întrucât are un consum energetic de doar 174 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa D.
– Interiorul e unul spațios, fiind unul de dimensiuni XL. Mai exact e vorba despre un volum de 366 litri.
– Precum oricare alt frigorific modern și acesta are No Frost, adică nu va fi necesară dezghețarea.
– Mirosurile din compartimente nu se vor amesteca întrucât are sisteme de răcire separate, caracteristică numită Duplex Cool.
– Are facilitatea Click2open care facilitează deschiderea întrucât acest proces e asistat de un buton montat la mâner.
– Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba de un nivel de zgomot de 36 decibeli și de sistemul Silence.

Ca dezavantaj aș menționa prețul și faptul că e nevoie de acel stick pentru a face smart acest aparat.
Pe site-ul producătorului e menționat că aparatul e smart și că are caracteristica Miele@home. Se menționează că pentru facilitatea Miele@home e necesar accesoriul Miele XKS 3100 W care e un stick și care costă undeva la 77 euro în Germania.

Te-ar mai putea interesa