Miele KFN 28132 ws, combină frigorifică cu mânere incorporate

Sunt destul de multe tipuri de combine frigorifice, însă e foarte important și cine le oferă. Miele KFN 28132 ws e oferită de un brand foarte bun și de aceea o doriți, poate că are un preț cam piperat însă nu e un aparat care îl schimbați chiar la câțiva ani. Îmi plac aparatele cu mânere integrate pentru că designul devine mai simplu, iar distanța dintre uși scade la cele cu mânere pe lateral și se vede foarte bine la cel de jos. Interiorul e foarte bine organizat și au fost folosite doar materiale de calitate.

Doar din poze se observă că e vorba de un molde special cu funcții și tehnologii deosebite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e foarte bun și se poate observa după clasa de eficiență energetică. Volumul acestui aparat e de 304 litri, din care congelatorul are destul de mult – 95 litri. E evident că doar se văd cele trei compartimente foarte mari care au dimensiuni similare.

Nu poate avea o lățime mare pentru că e vorba de o combină și nu de un frigider. Controlul e unul digital și se vede că e prezent pe marginea de sus a aparatului. Sunt prezente și câteva funcții: blocare ușă. răcire rapidă, congelare rapidă și alarmă acustică (în caz că temperatura e prea ridicată).

Păreri pro și contra

La capitolul dotări, acest aparat excelează pentru că are sistemul de răcire No Frost care nu permite formarea de gheață pe alimente, dezghețarea fiind automată. Să nu uităm nici de tehnologiile: DuplexCool (frigiderul și congelatorul au circuite separate), DynaCool (numită și răcire dinamică și se datorează unui ventilator care distribuie uniform aerul rece), VarioRoom (interiorul poate fi aranjat după bunul plac), uși cu SoftClose (închidere automată și amortizată) și ComfortClean (rafturile și compartimentele se curăță foarte ușor).

Miele KFN 28132 ws are un interior foarte bine iluminat pentru că are o lampă de tip LED care are un consum redus de energie și o durată de funcționare generoasă. Veți face o alegere bună, însă dacă bugetul nu vă permite un așa aparat, atunci puteți alege altul pentru că mai sunt branduri experimentate.

Te-ar mai putea interesa