Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Miele KFN 15842, combină cu lățime de 75 cm

Combina frigorifică Miele KFN 15842 e una dintre cele mai mari variante și nu mă refer la înălțimea sa, ci mai degrabă la lățimea sa – 75 cm. Designul e unul diferit față de ce am văzut până acuma dar există și o variantă ceva mai mare de peste 400 de litri. Finisajul argintiu e unul modern cu mânere orizontale ca la celălalt model de care ziceam anterior, dar și la interior vedem finisaje argintii. E vorba de un brand cu experiență și care oferă doar produse de top.

Îmi place că are un interior generos și se vede că sunt suporturi late și rafturi chiar încăpătoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tehnologia de răcire No Frost are un rol foarte important atunci când discutăm de aparate frigorifice atât de mari, iar eficiența energetică ajunge să fie A++.

Avem și două funcții utile, una e de blocare ușă iar cealaltă e o alarmă acustică. E foarte important ca noi să alegem un produs de calitate în special dacă e unul de folosință îndelungată. Poate fi luat în cadrul programului rabla pentru electrocasnice (300 lei reducere dacă renunțați la vechiul model). Poate că panoul de control nu e așa de vizibil, dar el se află la interior pe partea superioară a ușii.

Păreri pro și contra

Prezintă destul de multe caracteristici speciale: iluminare LED, VarioRoom (se poate rearanja interiorul), SoftClose (uși cu închidere automată și amortizată), ComfortClean (întreținere ușoară a interiorului), DuplexCool (circuit separat pentru frigider și congelator), NoFrost, răcire uniformă DynaCool, etc. Nu are cel mai mare congelator de pe piață, însă sertarele sunt generoase și puteți pune chiar orice pungă cu alimente. Raftul pentru sticle e perfect pentru a pune suc sau apă la rece, dar și pe ușă e un suport generos dacă aveți sticle mari (1 litru).

Miele KFN 15842 chiar impresionează la multe capitole și menționat anterior acest aspect și e perfect dacă nu vă doriți un side by side deoarece bucătăria nu e chiar atât de mare. Îmi place că are o înălțime redusă, astfel copii pot ajunge la raftul dorit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu