Miele H 2265 B Active, cuptor incorporabil

Dacă vă interesează un electrocasnic premium din Germania (există pe piaţă din 1899) atunci Miele H 2265 B Active ar fi recomandarea mea. E un aparat modern cu un consum energetic mic şi realizat din materiale de calitate. Având o capacitate mare de 76 litri (compartiment XL) putem spune că poate fi utilizat cu succes acasă cât şi la un restaurant (în scopuri comerciale).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pentru aceşti bani primim calitate, funcţionalitate şi eficienţă. Din poza de alături puteţi vedea că are un aspect minimal de culoare inox. panoul de comandă poartă numele de EasyControl deoarece are afişaj cu 7 segmente şi selector rotativ.


Păreri pro şi contra

Pe piaţă există multiple modele care arată bine, dar acest Miele H 2265 B Active ar fi recomandarea mea datorită construcţiei rigide. Este realizat din inox, iar uşa aparatului e una din sticlă.
Printre facilităţile premium ale aparatului se numără grillul (cu convecţie aer, suprafaţă mare şi suprafaţă mică), curăţarea uşoară (suprafaţa interioară e antiaderentă – PerfectClean), gestionare eficientă a energiei electrice, funcţii de timer şi versatilitatea în configurare.
Totul se va coace uniform întrucât acest aparat vine cu ventilator şi diverse facilităţi care facilitează acest lucru. Un lucru care trebuie menţionat e faptul că mâncarea nu doar că va fi mai gustoasă, ci şi mai sănătoasă decât cea făcută la gaz întrucât nu au loc acele arderi de gaze.
E sigur în utilizare, iar din această cauză are front rece, adică panoul frontal care nu se încălzeşte aşa încât dvs să nu vă ardeţi.

E un electrocasnic cu un preţ superior altor cuptoare similare, dar este superior din toate punctele de vedere. Investiţia în acest aparat e de lungă durată şi nu veţi regreta achiziţia. Fiabilitatea e foarte bună cu o garanţie de 2 ani extensibilă la 4.
O plită pe care aş recomanda-o ar fi aceasta deoarece are Wok şi vine de la acelaşi brand.
Există şi alte branduri nemţeşti, dar acesta se remarcă cu o construcţie mai bună şi cu fiabilitatea sa – aparatul o să vă ţină mult şi bine.

Lasă un comentariu