Miele G 7360 SCVi OBSW, maşină de spălat vase incorporabilă

Pentru cei interesaţi de o maşină de spălat premium recomand Miele G 7360 SCVi OBSW care poate spăla până la 14 seturi cu un consum mic de resurse. Această maşină de spălat vase vine cu toate dotările întâlnite pe o maşină de spălat standard şi are multe altele în plus precum AutoDos, tavă 3D MultiFlex şi tehnologie EcoPower.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic care arată bine şi vine cu o fiabilitate excepţională.


Păreri pro şi contra

Modelul Miele G 7360 SCVi OBSW e unul premium cu o eficienţă energetică A+++. Mai mult, e cu 10% mai eficientă decât clasa A+++ de la alte mărci. În acest fel consumul energetic e de 0,73 kWh în program Eco şi 208 kWh tot în program Eco.
Nivelul de zgomot e unul scăzut, adică de 43 decibeli. E la fel de scăzut precum cel al unui aparat frigorific.
Pentru economie de resurse în cazul în care nu spălaţi mult are caracteristică de „încărcare pe jumătate”. E vorba despre detectarea automată a încărcăturii şi adaptării consumului de apă în funcţie de aceasta. Maşina vine cu un consum adaptat. Detectarea automată e valabilă pentru toate programele standard.
Dacă locuinţa dvs. are curent de la panouri solare atunci o să vă ajute programul SolarSave care presupune un consum de 0,05 kWh per ciclu.
Uscare se realizează şi cu aer din exterior deoarece la finalul unui ciclu se deschide uşa aparatului. Caracteristica poară numele de AuoOpen.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu dozarea deoarece aparatul are AutoDos cu PowerDisk, lucru care presupune dozare automată.

Per ansamblu acest model are toate facilităţile de care aveţi nevoie într-o casă modernă de la o maşină de spălat vase.
După cum am mai spus, brandul Miele e unul din Germania. Acesta are o lungă istorie, fiind fondat în anul 1899. Alegând acest brand aveţi garanţia unui produs de calitate.

Lasă un comentariu