Miele G 7310 SC BRWS, model cu AutoDos şi SensorDry

Maşina de spălat vase Miele G 7310 SC BRWS e una premium pentru până în 14 seturi de vase. Se diferenţiază de alte modele prin faptul că are dotări mai multe care ajută la spălarea unei cantităţi mari de vase cu consum mic de resurse. Nu trebuie uitat nici de uşurinţa în utilizare datorată facilităţii smart WifiConn@ct şi a tehnologiilor automate.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primi un aparat care ne oferă toată capacitatea de care avem nevoie datorită celor două coşuri FlexLine şi tăvii 3D MultiFlex.

Miele G 7310 SC BRWS

Păreri pro şi contra

Modelul Miele G 7310 SC BRWS e unul care are AutoDos cu PowerDisk. Mai exact dozarea detergentului e automată cu granule din PowerDisk.
Pentru economisire de resurse (energie şi timp de uscare) acest model are SensorDry care presupune adaptarea programului de spălare.
Pe partea de economisire are şi programul SolarSave cu care se poate ajunge la un consum minim de 0,05 kWh per ciclu. Acest lucru e util pentru casele cu panouri solare sau metode „verzi” de încălzire.
Aparatul are clasa C de eficienţă energetică (noua clasă) cu un consum de 208 kWh pe an (74 kWh la 100 spălări). În medie per ciclu consumă 0,73 kWh.

Dacă aveţi vase nu prea murdare atunci se poate reduce durata unui program cu până la 50 procente prin programul Express.
Un alt lucru util e Încărcare la jumătate care în cazul acestui model presupune detectarea automată a cantităţii şi adaptarea consumului de apă. Această facilitate funcţionează în aproape toate programele standard.
Pentru persoanele interesate de nivelul de zgomot trebuie să precizez că acest model are 42 decibeli.

Maşina de faţă e pentru acele persoane interesate de ceva calitativ, uşor de folosit, eficient (dpdv al consumului de resurse) şi care să ţină mult.

Te-ar mai putea interesa