Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Miele G 4203 SC Active BW, mașină de spălat vase calitate superioară

Mașina de spălat vase Miele G 4203 SC Active BW nu e una foarte populară pentru că nu se adresează oricui. Discutăm de un brand cu experiență în domeniu și care folosește doar materiale de calitate. Poate fi pusă oriunde pentru că nu e incorporabilă, însă eu aș alege să o pun sub blat lângă chiuvetă pentru că acolo e locul ei. Deci nu aveți nevoie de un mobilier special ci doar un spațiu cu o lățime de 60 cm și adâncimea mobilierului trebuie să fie de minim 60 cm ca să nu stea prea în afară. Chiar dacă are 5 programe de spălare, voi nici nu aveți nevoie de mai multe.

Panoul de control e foarte simplu, nu e foarte complicat cum vedem la unele branduri și timpul rămas e afișaj ca la oricare altă mașină modernă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest model are specificații bune și chiar nu aveți nevoie de mai mult. O capacitatea de 14 seturi e satisfăcătoare și variantele care au mai mult seturi, vin cu coșuri destul de înghesuite. La interior avem cele 3 coșuri care sunt standard la variantele mari de 60 cm. Dimensiunile sale sunt cel care le știm permit instalarea sa sub blat.

Păreri pro și contra

E echipat cu coșuri speciale care nu le veți vedea la alte branduri, adică veți avea un loc special pentru fiecare vas. E prezentă o tavă pentru tacâmuri care devine foarte utilă și nu ocupă prea mult spațiu ca și acel coș pentru tacâmuri. Cu o așa mașină veți economisi energie și apă, iar clasele de eficiență sunt conforme – A+ la energie și A la uscare. Vasele pot fi lăsate în aceasta dacă nu aveți prea mult loc prin dulapuri pentru ele. Aveți funcții de pornire întârziată, blocare acces copii, afișare timp rămas până la finalizare, indicator sare.

Miele G 4203 SC Active BW are programe variate pentru fiecare grad de murdărie sau poate că vreți să spălați doar pahare, iar atunci nu puteți alege un program intensiv, ci unul delicat. Acesta poate fi conectată la o sursă de apă cardă astfel că veți economisi ceva mai mult și cred că această caracteristică e oferită doar de acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu