Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, păreri aspirator cu sac

Pentru persoanele interesate de un aspirator german foarte bun recomand modelul Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5. Acesta e unul cu sac cu comenzi de picior și putere de aspirare mare.

Aspiratorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și din punct de vedere al dotărilor.
Din imaginea de alături puteți observa că aparatul e unul de culoare albă (lotus).

Păreri pro și contra

Aspiratorul cilindric Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5 e unul care eliberează aer cura deoarece este echipat cu filtru HEPA AirClean.
Raza de acțiune e de 12 metri întrucât cablul e unul de 8,5 metri. În acest sens ajută și tubul pliabil.
E un aparat cu o greutate de 7,4 kilograme, iar sacul are un volum de 4,5 litri. Acesta e unul care vă ajută să aspirați o suprafață mare fără a fi necesar să-l goliți.
Accesoriile aparatului sunt mereu la îndemână deoarece periile sunt depozitate în el.
Dacă sunteți o persoană sensibilă la sunete atunci trebuie să știți că acest model nu e unul gălăgios întrucât are un nivel de zgomot de 64 decibeli.

Ca dezavantaj ar trebui menționa că are o greutate ușor mare comparativ cu modelele fără sac (de ex Samsung VCC43Q0V3B) ori cele verticale. Dar, până la urmă cei care se orientează înspre un astfel de aspirator sunt persoane care vor ceva puternic cu care să poată aspira suprafețe mari.
Un alt lucru despre care trebuie să știți e că aspiră doar uscat. Deci, nu e mop.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va descurca de minune atunci când vine vorba despre aspirarea în cele mai bune condiții ale podelelor.
Despre producătorul Miele trebuie să scriu că e unul german care a fost fondat în urmă cu 123 ani.

Te-ar mai putea interesa