Miele Complete C3 Comfort Power Line DTC SGMF5 păreri

Miele Complete C3 Comfort Power Line DTC SGMF5 este un aspirator cu sac despre care trebuie să scriu că vine ca o alternativă la modelul SGFF5 din seria Allergy Power Line. Dacă e să ne uităm la diferențele dintre aceste modele atunci vedem doar unele pe partea de design. Mai exact, acest model e disponibil pe gri.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Nu cred că vă puteți da seama, dar accesoriile se depozitează în aparat.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Miele Complete C3 Comfort Power Line DTC SGMF5 are o putere de 890 W așa încât să scoată tot praful de pe suprafețele pe care le aspirați.
Alte avantaje cu care vine acest model sunt următoarele:

  • Este ușor de transportat deoarece vine cu roți cauciucate. Faptul că sunt cauciucate ajută și la menținerea pardoselii (adică să nu se zgârie).
  • Cablul poate fi rulat simplu. Acest lucru este întâlnit la majoritatea aspiratoarelor moderne.
  • Accesoriile sunt disponibile în interiorul aparatului.
  • Filtrarea aerului se realizează cu filtru Hepa AirClean.
  • Raza de acțiune a aparatului e una mare de 12 metri întrucât cablul e de 8,5 metri.
  • Nivelul de zgomot este unul normal de 77 decibeli.

Ca aspect negativ trebuie menționat că aparatul este unul la care trebuie cumpărați saci. Dar, avantajul sacilor este că au o capacitate mare de 4,5 litri.

Verdictul meu referitor la acest mode e că merită banii dacă doriți ceva de calitate de la un producător german. Dacă aspiratoarele altor producători se pare că stagnează când vine vorba despre inovație, cei de la Miele vin cu niște facilități foarte utile care nu le întâlnim la alții. O parte din aceste facilități pot fi văzute în lista de mai sus.

Te-ar mai putea interesa