Miele CM 5310, 4 atuuri ale acestui espressor premium

Dacă sunteți interesați de un espressor automat de calitate atunci recomand modelul Miele CM 5310. Toată lumea cunoaște Miele ca fiind un producător german de top.
Aparatul acesta e disponibil în două culori negru (silence black) și roșu (silence tayberry).

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Cred că se poate observa din poză că aparatul vă va ajuta să puteți prepara simultan două cești de cafea.

Avantaje și dezavantaje

Miele CM 5310 e un espressor de tip automat pentru acele persoane care vor să savureze diverse băuturi acasă. Scriu „diverse băuturi” deoarece aparatul poate prepara 8 tipuri de băuturi.
Cele mai importante atuuri ale acestui model sunt următoarele:

  1. Poate fi utilizat pentru prepararea a două cești. Această facilitate poartă numele de OneTouch for Two.
  2. Are funcție ibric (pentru ceai și cafea) așa încât să se poată prepara până la opt cești.
  3. Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu întreținerea deoarece are programe de curățare. Dar, la o anumită perioadă tot trebuie curățat. În acest sens trebuie să scriu că multe componente sunt lavabile
  4. Are incorporată râșnița așa încât băutura să fie cât mai calitativă.

Din păcate nu e un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon mobil, dar nu cred că acest lucru v-ar fi ajutat prea mult. În plus, nici nu e igienic să pui mâna pe telefon în bucătărie.

De final trebuie să scriu despre acest model că se va dovedi util celora care vor o băutură de calitate superioară și un produs premium.
Garanția aparatului e una de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult în cazul în care considerați util acest lucru.

Te-ar mai putea interesa