Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine SKMF5, aspirator cu perie Parquet Twister

Miele Blizzard CX1 Comfort PowerLine SKMF5 face parte dintr-o serie mai deosebită și se poate vedea după design, plus că vorbim de un brand foarte cunoscut. După cum e și menționat este un aspirator fără sac dar are dimensiunile unuia cu sac (mai nou, evident). Chiar și așa, oferă performanțe excelente indiferent că aspirați podea dură sau covor. Tot din aceeași serie, vedem variante speciale pentru aspirarea părului de animale sau cu perie pentru diverse pardoseli.

Prețurile pot să difere în funcție de varianta aleasă și fiecare are o culoare diferită, însă designul și forma se mențin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că i separe cam scump pentru un aspirator și veți spune că sunt multe modele chiar și la jumătate de preț, evident că mă refer doar la cele oferite de branduri europene, sunt ceva mai multe caracteristici:

  • aveți control asupra aspiratorului doar de pe mâner, adică nu mai trebuie să vă aplecați la aspirator.
  • performanțele de aspirare sunt bune cu 890W.
  • pentru podelile din lemn aveți acel accesoriu mai sus menționat, alte variante oferă altele.
  • este echipat cu un motor foarte silențios și roțile pivotante vor reduce șocurile, dar și zgomotul.
  • filtrul pentru particule se curăță automat, deci întreținerea este o joacă cu acesta.
  • sistem de staționare pe o parte, adică nu mai trebuie să proptiți tubul de pereți sau alte obiecte.

Acestea nu le vedeți la orice brand și chiar dacă costă mult, sunt clienți care apreciază soluțiile oferite de astfel de producători.

Concluzie

Miele SKMF5 nu este ca oricare alt aspirator și cred că am reușit să vă conving că este așa, dar cu siguranță mulți dintre voi nu ați fi dispuși să dați atât de mult pe el, de aceea există și soluții mai atractive de la acesta. Miele Complete C3 Allergy Power Line SGFF5 poate fi o alternativă dacă nu vă deranjează că este cu sac, plus că acesta este de tip HyClean GN (în ambele cazuri aveți filtru Hepa CleanAir care nu trebuie înlocuit).

Te-ar mai putea interesa