Midland XTC-350

Pentru cei care merg la vânătoare, pescuit sau se ocupă cu diferite activități tactice am o recomandare – Midland XTC-350 M. Această cameră video sport e foarte bună pentru aceste persoane deoarece e una cu aspect mimetic, adică una care e camuflată. Astfel, nu o sperii peștii ori animalele când vrei să le filmezi. Dacă te interesează atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e prea mare în condițiile în care poate filma HD și Full HD.

Poze

Conținutul acestei camere diferă la unele magazine, dar în esență vine cu o carcasă etanșă și cu o mulțime de accesorii printre care se numără un cablu USB, diferite kit-uri de montare și încărcător la bricheta mașinii. Nu știu dacă vă puteți face o părere despre mărimea aparatului, dar e unul minuscul, iar acest lucru se poate aprecia din preview-ul de la final.

Camera
Camera
Accesoriile
Accesoriile

Specificaţii tehnice

Modelul de față e un aparat destina celora care merg la vânătoare și nu vor să sperie animalele, iar din această cauză carcasa e una camuflată. E rezistentă la apă, iar în acest sens vine cu o carcasă specială care e etanșă, însă aparatul rezistă doar la 60m.
Suportă o multitudine de carduri și de aceea puteți înregistra filmele la ce calitate vreți, dar în format *.mp4. Chiar dacă filmează la rezoluție 1920×1080, trebuie știut că cel mai bine ar fi să filmați la 1280 pe 720 pixeli pentru a nu umple prea rapid cardul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu accesorii pentru montare pe șapcă sau arc (chiar și pe armă); prețul nu mise pare mare; greutatea de puțin peste 100 grame, mai exact de 112g; bateria ține mult deoarece e una cu 1100mAh; poate fi conectată la PC prin USB; se poate încărca de la mașină deoarece vine cu un încărcător la brichetă.
Contra: nu știu să aibă HDMI.

Concluzie

Există multe camere sport care să fie rezistente, dar acest model e unul de la un brand care are o experiență și o istorie în acest domeniu. Camera poate fi luată cu ușurință în buzunar deoarece e mică și astfel nu o să vă incomodeze. Pe câteva forumuri am citit că unii au montat-o cu succes și pe armă… deci e foarte bună și vine cu toate accesoriile de care ar avea nevoie un vânător care se respectă.

Te-ar mai putea interesa