Midland XTC-300

Midland XTC-300 vine ca o alternativă Full HD la Midland XTC-100 care e o cameră sport care filmează la calitate VGA și ar putea fi considerat ca fiind un competitor pentru Hero2. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mult inferior competitorilor și vine cu facilități cum ar fi filmarea FullHD, greutatea mică și rezistența la diferiți factori externi.

Poze

Camera video sport are niște dimensiuni extrem de mici și vine cu diferite accesorii. E un aparat de culoare gri, care are și o greutate minimă ceea ce îl va face ușor de montat și ținut pe o cască ori pe ghidonul unei biciclete. În ciuda dimensiunilor reduse, aparatul poate fi conectat la PC având un port USB în acest sens.

Camera

Specificaţii tehnice

XTC-300 de la Midland e o cameră foarte bună datorită capabilității de la filma 1080 în condiții mai mult sau mai puțin favorabile. Fișierele sunt salvate în format *.mp4 care e un tip de fișier citit de majoritatea playerelor de pe telefoane. Normal că filmele acestea pot fi trecute pe PC prin intermediul unui cablu USB.
După cum ziceam mai sus, filmarea se face la maxim 1808p, dar eu aș filma la 720p pentru a nu umple prea repede cardul de memorie.

Păreri pro şi contra

Din păcate nu are conexiune wireless pentru a transmite conținutul filmat pe un telefon ori pe un alt dispozitiv cu wi-fi. În rest, e un produs de foarte bună calitate cu un preț care ar trebui să fie reprezentativ. Fiabilitatea aparatului e una bună, iar garanția de doi ani o să vă ajute în cazul în care se întâmplă ceva neprevăzut cu aparatul.

Concluzie

Camera nu doar arată bine, ci e și rezistentă. De exemplu, în apă rezistă până la o adâncime de 30 metri… conform producătorului, dar să nu uitați să-i puneți acea carcasă transparentă. Despre aparat și conținutul aproximativ al pachetului vă puteți face mai bine o părere din preview-ul de alături. Despre utilizare și montare se poate spune că nu e deloc o cameră complicată și nu trebuie să fi un pasionat de tehnologie pentru a o folosi.

Te-ar mai putea interesa