Midland XTC-200

Pentru persoanele pasionate de sporturi extreme am o recomandare – Midland XTC-200. Acest aparat e o cameră video sport de tip HD care vine ca oa alternativă la Midland XTC-300 și Midland XTC-100. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești o cameră care poate filma la calitate maxim HD, e rezistentă la diferiți factori externi și care are o portabilitate excelentă.

Poze

Poate că din poza de alături aveți impresia că aparatul e unul mare, însă nu e așa deoarece e unul minuscul având o greutate de puțin sub 100 grame. Chiar dacă e foarte mic, trebuie precizat că are port USB cu ajutorul căruia să puteți conecta camera la un PC, iar autonomia de circa 3 ore nu cred că e un factor de neglijat.

Camera

Specificaţii tehnice

Aparatul XTC-200 e unul special pentru cei care practică diferite sporturi extreme care au mai puțină legătură cu apa. Înregistrarea se realizează cu sunet, iar filmul poate fi setat la calitate VGA sau HD. Un alt aspect care poate fi setat e cel al imaginii, adică poate fi ales ca imaginea să fie 4:3 sau 16:9. Poate că cel mai bine ar fi să filmați VGA deoarece această filma re se realizează la 60 de cadre pe secundă, iar filmul va fi mai fluent.

Păreri pro şi contra

Din păcate nu filmează Full HD, însă stă foarte bine pe partea de rezistență și pe cea de portabilitate. E un aparat rezistent la șocuri, iar portabilitatea excelentă e datorată greutății mici și a bateriei care ține mult. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji referitoare la memorie deoarece gadgetul suportă carduri de până la maxim 32 de giga și dacă se umple atunci puteți să-l schimbați cu altul.

Concluzie

E un aparat care arată bine și își face treaba la fel de bine. normal că nu e la fel de bun precum un Hero3, dar nici prețul nu e la fel de mare. Din clipul de alături (care e un excelent preview) puteți vedea mai bine conținutul pachetului și cum arată aparatul. Despre utilizare se poate spune că e destul de simplă și de aceea nu trebuie să fiți un pasionat de calculatoare pentru a putea umbla cu aparatul.

Te-ar mai putea interesa