Midland ML145

Midland ML145 e o antenă cu magnet 120/PL care se poate conecta la o stație de emisie-recepție cum e TTi TCB-550. Poate vă întrebați ce o recomandă. Răspunsul ar fi că prețul deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », pozitivele și calitatea aparatului. De când a apărut pe piața din România, aparatul a primit doar calificative bune, iar dacă vă deranjează faptul că are e prea mare atunci ar trebui să știți că mărimea sa contribui la un semnal mai bun.

Poze

Dacă vă uitați la poza de alături atunci sunt sigur că ați mai văzut acest aparat montat pe mașinile din trafic deoarece e un aparat foarte popular. Greutatea sa e undeva la 350 grame, iar ca mărime e de undeva la 1600 milimetri, maxim. E un aparat foarte rezistent la rugină deoarece materialul din care e făcut e oțel.

Antena
Antena

Specificaţii tehnice

Antena Midland ML145 e una foarte robustă, fiind realizată așa încât să reziste celor mai neprielnice condiții meteo. O ajută greutatea, magnetul său, dar și faptul că e realizat din materiale calitative (oțel și cea mai bună gumă/plastic). Faptul că s-au folosit materiale rezistente la construcția aparatului nu vă absolvește de verificarea periodică a antenei.
Față de alte modele, aceasta are suport pentru 90 canale și o putere maximă aplicată de 400W.

Păreri pro şi contra

Pro: e lungă; cablul are undeva la 3 metri; e garantată 2 ani; montajul nu e deloc complicat, în pachet fiind livrate un șurub și imbus pentru a vă ajuta să o montați mai repede; puterea mare o face capabilă să vorbiți cu persoane care se află undeva la maxim 20 kilometri
Contra: nimic.

Concluzie

Astfel de antene sunt absolut necesare în cazul în care aveți o stație CB, iar prețul și calitatea sa o recomandă. Unii mai maniaci probabil că vor dori să o calibreze, însă calibrarea e un pas opțional. Eu unul nu aș recomanda să o calibrați dacă nu aveți experiență cu astfel de aparate deoarece s-ar putea să o dereglați și după aceea vă mirați de ce nu se aude bine.
Despre cum arată se poate vedea din preview-ul de alături și repet că nu recomand să o calibrați dacă sunteți un novice.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Midland ML145”

  1. Daca e montata pe suport metalic (prindere pe capota portbagaj), nici in acest caz nu mai e asa importanta o calibrare?

  2. Dacă nu aveți probleme cu ea (adică dacă merge bine) atunci nu aș recomanda să o calibrați deoarece am citit pe unele forumuri că unii au avut probleme cu ea după ce au calibrat-o… în sensul că au dereglat-o neștiind cum să facă acea calibrare.

Comentariile sunt închise.